Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MC

Stačilo jen napsat soudruzi spojte se morálně.;-D

0 0
možnosti
BD

Samozřejmě v lidské společnosti hraje zásadní roli etika i morálka. Z toho bych si srandu opravdu nedělal.

0 0
možnosti
JL

Pane Bedrichu Dvoraku. Jste naivni se svym poslednim odstavcem. Rika vam to laik ve financnich zalezitostech. Jedinym spravnym zakonem v jakekoliv investici je:"RISK JE ZISK Prelozeno, bez riskovani zadny vydelek neni!!!

0 0
možnosti
BD

Vážený pane Limo.

Příroda neriskuje. Nedělá nesmysly. Lidé se nechají ovládnout na základě podprahových pocitů . Zásadu podle hesla "Risk je Zisk" vymysleli tací,kteří chtějí na někom něco ukrást. Oni říkají vydělat,ale je to krádež. Každá pojišťovna i banka krade pomocí úrokové míry a pojišťovacích výpočtů. kdyby to tak nebylo ,tak pojišťovny i banky rychle skončí. V základech většiny náboženství je to přesně uváděno. Ani Židé nesmí souvěrcům účtovat lichvářské poplatky.Islám či Pravoslaví již připravují zavedení nových principů ve financování. I virtuální peníze počítají s úplně jiným systémem.

Nová etapa lidské společnosti již musí být vystavěna na jiných principech,než je vzájemné okrádání. A nebo nás nějaká vyšší moc musí totálně zničit. Bez rozdílu.V Lidé v Česku jsou ještě pořád oblbování pomocí metod bývalého režimu. Bohužel to bude ještě dlouho trvat,pokud se něco nestane.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1023
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 876x
Vždy jsem pracoval mezi lidmi. Byl jsem pomocným dělníkem i ředitelem velkého podniku.Dnes již nepřipravuji projekty se sociální, komunální a ekologickou tematikou, protože bojovat s mafiánským aparátem nemá dnes bohužel žádnou cenu a rozhlížím se lehce kolem sebe ..........