Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

Dovedu si pane Dvoraku predstavit, ze s tim materialem co zde pise a diskutuje jeste dlouho nebudete.

0 0
možnosti
JL

Pane Dvoraku jste pravdivy ale naivni. Vase pripominky ukazuji na nutnost federalniho rozdeleni Evropy a v ni, na nutnou velkou diskuzi pro ujasneni kompetice federalni a kompetice suverenich statu.(kompetice federalni by ubrala cast suverenity statum). Otazkou je, jsme na to pripraveni?

Diskuzie na toto thema prisla od nemeckeho politika. A to, bez jakykoliv nazoru na organizaci tohoto federalniho usporadani. Proto vase uvaha, i kdyz je dobre myslena, je naivni.

0 0
možnosti
JC

Moje svědomí je čisté, já i celá moje rodina jsme hlasovali PROTI vstupu do EU. Mysleli jsme si, že s námi budou jednat jako s chudými příbuznými. Je to ještě horší, nejednají s námi vůbec. A když potřebují, tak nás prostě přehlasují. Z dohody se stal diktát.

3 0
možnosti
BD

Jiná volba než konfederace v EU není prakticky možná. Druhou možností je zrušení EU u všech,co se nebudou chtít zapojit.To není moje naivita,to je reálná úvaha.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1023
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 885x
Vždy jsem pracoval mezi lidmi. Byl jsem pomocným dělníkem i ředitelem velkého podniku.Dnes již nepřipravuji projekty se sociální, komunální a ekologickou tematikou, protože bojovat s mafiánským aparátem nemá dnes bohužel žádnou cenu a rozhlížím se lehce kolem sebe ..........