Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Máte v tom dost hokej a proto bych na vaší predikci nevsadil ani zlámanou grešli.

Na jedné straně si stěžujete, že soukromý sektor neumíme řídit, na stran druhé smutníte nad nečinností neviditelné ruky trhu, kterou považujete za jedinou cestu. Nepřipadá vám to divné?

A když to následně korunujete "pozitivy" nepodmíněného minimálního příjmu (s mylným tvrzením v dalších následcích), jsou vaše další odhady zcela v oblasti humoru, místo textu k vážné úvaze.

0 0
možnosti
JZ

Jenom by mne zajímalo, kdo ty fantasmagorie bude financovat.

0 0
možnosti
JS

Zajímavá úvaha. Za smysluplnou bych považoval koalici ANO a ODS bez Fialy.

0 0
možnosti
MK

Co chcete řící větou "Soukromý sektor zatím nejsme jinak schopni řídit,než pomocí daní a podobných restrikcí"? Co znamená to slovo "zatím"? Vy se chystáte řídit a rozhodovat o majetku v soukromém vlastnictví?

Vy jste zjevně ve špatnou dobu na špatném místě. Nebo místo je možná dobré, ale měl jste tu být v padesátých letech minulého století. Dnes už si tu (aspoň doufám) ani neškrtnete. Ani s tím zaručeným příjmem.

3 0
možnosti
BD

Milá pane Kando.

zkuste sledovat vývoj ve světě.Kapitalistický systém skončil v roce 1913 zavedením FEDu.Z toho vznikly dvě světové války a stovky konfliktů. Určté sociální a zdravotní zabezpečení společnost potřebuje.To snad chápete.A možná i chápete,jak se v dnešní době rozkrádají tyto přerozdělované prostředky prostřednictví soukromého sektoru na celém světě.Vaše podivné výrazy ukazují na fakt,že vám chybí současné vzdělání v této oblasti.

0 0
možnosti
LH

Kalouska chytli v hospodě - to je základní problém u nás, nejdřív Prymula, ted strážce morálky Kalousek;-D;-D

1 0
možnosti
Foto

to z toho máte hned vánoce

1 0
možnosti
JB

J15i15r93i 65B36o74r

4. 11. 2020 12:58

Vizionář asi moc přikládal do trouby.;-D

4 0
možnosti
BD

Myslíte ? Velmi brzy to bude všude vidět.

0 0
možnosti