Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Likvidované sochy v Čechách by se daly slušně prodat směrem na západ, kde vztyčují s pompou symboly, které u nás nenacházejí porozumění.

Pěticípá hvězda, je běžně používaná v US Army a například v symbolu nejznámějšího mužstva NFL z Dallasu, teda je fakt, že nemá tu rudou barvu krve....a k té kulturní minulosti...kdo se v ní teď vyzná, je tak přemalovávaná?

0 0
možnosti
BD

Pane Korecký- Lidem je úplně jedno,zda se hvězdy používají v US Army či ve sportovních klubech. Lidem vadí,když se překrucuje historie podle politických ambicí praštěných jednotlivců.

Ještě jsme nezakázali hvězdičky v hlavách šroubů !!!!!

1 0
možnosti
JP

J48o33s71e42f 28P23o70t55r

27. 6. 2021 22:47

Komunistické hnutí má na svědomí na 100 milionů většinou nevinných lidí. Solženicyn tvrdí v "Souostroví Gulag, že jen v SSSR bylo těch obětí na 70 milionů, ostatní dodaly Čína, Vietnam, Laos, východní Evropa...

Kdyby to hnutí bylo úspěšné, tak si nyní řekneme, ale co 100 milionů lidí sem 100 milionů tam. Jenže ono úspěšné nebylo. Když zvítězilo na 1/6 světa, vlastní lidé ho odmítli a zůstalo po něm zaostalost, nepořádek, špína, poloprázdné obchody, opadané fasády měst a vesnic, zadrátované hranice....

Burani jsme v tom, že jsme se s tímto světem ještě nevypořádali a že u nás vnímají svět lidé právě přes názory hloupých, nevzdělaných, práce se štítících politruků reálného socialismu. Viz vaše názory!

4 0
možnosti
BD

Josef Potr to má jistě nastudované. Ale Sociální evoluce lidstva někam směřuje. Zcela určitě bude začátek v USA, kde je již vše připraveno. Tady si hrajeme na levici či pravici a "tradiční" hodnoty. Nic takového již neexistuje. Změny jsou nevyhnutelné. Stejně to bylo v minulých obdobích. Navíc vaše argumnety jsou obdobné, jako to psalo Rudé Právo před mnoha lety.

0 2
možnosti
JB

J71i81r42i 44B17o96r

27. 6. 2021 22:23

No nazdar.

3 0
možnosti
Foto

A komu vadí nějaké rudé, či jiné hvězdy a srpy či kladiva, hákové kříže, vždyť je to stejný symbol.

0 1
možnosti
BD

Čeho je symbol hvězda ? A co Svastika ? Pane Kindle- přemýšlejte !

0 0
možnosti
  • Počet článků 1023
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 885x
Vždy jsem pracoval mezi lidmi. Byl jsem pomocným dělníkem i ředitelem velkého podniku.Dnes již nepřipravuji projekty se sociální, komunální a ekologickou tematikou, protože bojovat s mafiánským aparátem nemá dnes bohužel žádnou cenu a rozhlížím se lehce kolem sebe ..........