Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

P11e20t62r 59B19r16o52ž

22. 3. 2016 23:54

Při vší úctě, snažit se na islám "vyzrát" tak nějak po buddhisticku, je velmi naivní myšlénka ;-D

1 0
možnosti
KK

Chápat tu druhou stranu? To máme chápat psychopaty?

To je asi jako chtít pochopit prokurátora Vaše.

Děkuji, nechci. :-/

2 0
možnosti
PD

Humor Vám nechybí - co nám ti Rusové špatného provedli? Asi jste žil dlouho někde jinde - něco si přečtěte - píše se něco o mrtvých, lágrech u nás i na Sibiři atd. Kdyby to nestačilo, zeptejte se např. Mad'arů či Poláků, proč je nemilují anebo naopak - kdo je má rád - jen naš komunisté.

1 0
možnosti
BD

Rozdíl je nenávidět politický režim a konkrétní lidi a národy.Speciálně Maďary a Poláky bych nijak nevyzdvihoval v jejich chápání světa a lidských hodnot a jejich pojetí historie. Mají až dost másla na hlavě.

2 0
možnosti
AN

A45r62t37u44r 40N72o91v73a39k

22. 3. 2016 18:46

"Ozbrojení blbečkové" např. v Izraeli obvykle zastřelí teroristu dřív než stačí postřílet 130 lidí jako v Paříži a to jako obvykle před příjezdem policie, která z podstaty věci vždy přijede pozdě, pane odborníku.

2 0
možnosti
Foto

Já nevím, na jedné straně říkáte všem, co se islámu bojí, že jsou xenofobní blbečkové, na druhou stranu chápete, že se většina lidí islámu bojí. Nepomyslel jste ani trochu na to, že ve světle těch dnešních teroristických útoků vlastně máme my, "xenofobové" pravdu...?

2 0
možnosti
Foto

Zajímavé. To bych od Vás, jako nejlepšího odborníka na terorismus, nečekal. Když jsem v Izraeli hovořil s těmi, kteří byli za bezpečnost země odpovědní, tak snad ani nikdy nepadl v této souvislosti pojem Islám a strach z něho. Oni prostě bojovali proti terorismu.

1 0
možnosti
Foto

Čecháčci, moc brzy házíte flintu do žita!

Vezměte si příklad z Izraele. Je obklíčen stonásobnou přesilou a už jim několikrát "nabil držku".

Váš "dědek" Trinkewitz

2 0
možnosti
BD

Vy jste přesvědčen, že jsou správné postupy Izreale ? Tamní militantnost a povýšení je velmi nebezpečná. A to jsem žid.

0 5
možnosti
JE

Evropští politikové vyměnili naše životy za své setrvání ve funkcích, které jim dovolují prosadit i naprosto zvrácené myšlenky. Právě nově příchozí ekonomigranti jim zajistí další udržení své moci Rv

3 0
možnosti
JL

"Evropa se nemá šanci bránit" - no tak, starý chlap by měl přemýšlet, než něco napíše. Ovšem že se evropské státy jak jednotlivci mohou bránit - prostě nebrat na své území potenciální džihádisty, tj. muslimy. Tím je třeba začít - to se ale Západu nechce, ten pořád mele svou mantru o solidaritě, otevřenosti hranic a všelidských hodnotách.

6 0
možnosti
BD

Jsem možná starý,ale nejsem naivní. Muslimové za nic nemohou. Ti, co jsou v Evropě někdo poslal a využil.To je ten náš přístup,který vidíme jako nejjednodušší. Lžeme si sami sobě a nehledáme své chyby.Nikdy v historii nebyly takové represe, jaké se realizují dnes. Před rokem 1989 se režim omotal ostnatým drátem, minami a sesypal se jako domeček z karet za pár měsíců. Stejně tak se sesype stávající systém v Evropě i v USA. A my si pořád namlouváme,že to tak nebude. Bude ! Začne to v USA. Snad to proběhne rychle a lidé v USA to neprožijí moc dramaticky. Lidé jsou v zásadě všude dobří. Jen mi si vymýšlíme pořád nepřítele.VVV

1 5
možnosti
OF

Zamiast o Murzynku Bambo, nasze dzieci powinny uczyć się wierszyka o małym Ahmedzie:

Arabek Ahmed w Brukseli mieszka,

głowę ci uciąć chce ten koleżka

ostrzy maczetę przez cale ranki

czyta z Koranu co lepsze wzmianki.

1 0
možnosti
Foto

problémem českého internetu jsou polští nacionalisté

1 0
možnosti
  • Počet článků 1023
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 885x
Vždy jsem pracoval mezi lidmi. Byl jsem pomocným dělníkem i ředitelem velkého podniku.Dnes již nepřipravuji projekty se sociální, komunální a ekologickou tematikou, protože bojovat s mafiánským aparátem nemá dnes bohužel žádnou cenu a rozhlížím se lehce kolem sebe ..........