Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
BD

Pane Konráde.

váš příjem se musí phybovat minimálně kolem částky 50 000 Kč. Ale miliony lidí žijí z ruky do huby. Nestátní instituce ,které Vám vyplácejí důchod mohou kdykoliv zkrachovat bez náhrady.

0 0
možnosti
JR

J43a42n 33R14á66ž

12. 11. 2020 18:46

Slovosled a větná skladba napovídá, že autor rozhodně hlupák není. Ale i po několikaterém přečtení článku jsem nezměnil názor, který jsem získal po jeho prvním přečtení, kdy jsem článek považoval za nepovedenou agitku nějakého marxistického spolku.

Jestli se jedná o pokus parodovat myšlení zapšklých levičáků, tak se omlouvám!

1 0
možnosti
BD

Nějaci zapšklí levičáci ztrácí smysl. Ty to tady opravdu nevytrhnou. Stejně tak agitka marxistického spolku ,který neví, co řešil Karl Marx je nesmysl.Dnes je na pořadu dne vlastnictví nadnárodních institucí,které řeší zdanění robotizovaných výrob, kterým nemohou konkurovat pracovníci, jejichž příjem je neúměrně zatížen odvody z mezd.

1 0
možnosti
Foto

"Odvážní nezaměstnaní vyrážejí pracovat do Německa a Rakouska."

Všichni známí, co pracují v cizině, nikdy nebyli nezaměstnaní, vždy pouze změnili zaměstnání.

0 0
možnosti
JR

J58a46n 70R78á22ž

12. 11. 2020 18:55

Je to stejné jako u nás. Kdo chce pracovat, najde si práci vždy, i v dnešní podivné době. Dnes jsem zašel do drogerie DM a uviděl tam doplňovat zboží do regálu mladého číšníka z jedné známé restaurace. Na otázku proč tohle dělá, jsem dostal jednoduchou odpověď: "S hospodama to vypadá bledě, je ve hvězdách kdy se opět otevřou a přece se do té doby nebudu flákat doma"

Smekl jsem před ním a dostal dávku optimismu, že ne všichni mladí s podporou kurzarbeitu teď raději doma hrají hry, než by šli něco dělat

1 0
možnosti
Foto

"Odvážní nezaměstnaní vyrážejí pracovat do Německa a Rakouska."

0 0
možnosti
  • Počet článků 1023
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 876x
Vždy jsem pracoval mezi lidmi. Byl jsem pomocným dělníkem i ředitelem velkého podniku.Dnes již nepřipravuji projekty se sociální, komunální a ekologickou tematikou, protože bojovat s mafiánským aparátem nemá dnes bohužel žádnou cenu a rozhlížím se lehce kolem sebe ..........