Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Odkud máte informaci, že u nás nejsou "kapacity, organizační připravenost a vůle i z naší strany, zde nacházet možnosti dočasného nebo i trvalého pobytu těchto utečenců." ?

 

Kapacity i rezervy jsou, všem, kteří u nás požádají o azyl a splní podmínky, je vyhověno a mohou se zde usadit. To, že se k nám nehrnou, není náš problém. Kdyby nám do toho EU nekecala, tak bychom to v pohodě zvládali.

1 2
možnosti
Foto

Již dnes jsou uprchlické zařízení přeplněné

0 1
možnosti
JK

Vážený, váš text je dalším z nepřeberného množství jiných, které postulují, že bude líp za předpokladu, že se lidé (politici) budou chovat tak, jak vy to považujete za správné. Tak to prostě nefunguje, nikdy nefungovalo a nikdy ani nebude. Samozřejmě, že příliv migrantů napomůže změnám, respektive způsobí změny v existenci Evropy. Jaké budou a co z toho vznikne, nejste s to posoudit vy, ani já ani nikdo jiný. Kromě toho nikdo neví, jakou cenu za to bude kdo muset zaplatit. Jisté je pouze, že jsou lidé, kteří se domnívají, že na tom vydělají. "Převaděči" jsou jen nejviditelnější a nejdrsnější, protože bezprostředně kontaktní skupinou takto uvažujících lidí.

Kromě toho se děsím všech, kteří chtějí ovlivňovat a modelovat demografický vývoj. Nikdy to nepřineslo nic dobrého.

1 1
možnosti
Foto

Vy si zase myslíte, že bude lépe pokud se budou chovat podle vás.

0 1
možnosti
  • Počet článků 1023
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 885x
Vždy jsem pracoval mezi lidmi. Byl jsem pomocným dělníkem i ředitelem velkého podniku.Dnes již nepřipravuji projekty se sociální, komunální a ekologickou tematikou, protože bojovat s mafiánským aparátem nemá dnes bohužel žádnou cenu a rozhlížím se lehce kolem sebe ..........