Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Co semá stát se prostě stane. Měli bycho věřit, že k lepšímu. I když je to dnes poměrně těžké... (Aty 8 jsou pro nás opravdu osudové)... :-/R^ "Jen hHlavu vzhůru, národe... "

0 0
možnosti
BD

My tady již nejsme žádní revolucionáři. Osud nás poučil. Nicméně můžeme hrát roli iniciátora změn.

0 0
možnosti
JN

J47o90s13e85f 22N10i47k48l

25. 12. 2017 18:50

...ano, jste velký optimista...řekněme prostě: nějak bylo, nějak bude...

0 0
možnosti
BD

Vývoj společnosti je zákonitý a objektivní. V tom máte jistě pravdu. Ale charakter a morálka se řídí také jistými pravidly vývoje.

0 0
možnosti
Foto

Zapomněl jste na 1928 a 2008 - krach na burze.

0 0
možnosti
BD

Burzy se staly z původní dobré myšlenky brzdou dalšího vývoje. Kolektivní investování je z principu nesmysl a zvítězila spekulace s nejhoršími úmysly.Proto u nás krachla také privatizace a převod kapitálu mezi lid.Tak ten pád pomyslných hodnot je zákonitý a provází veškerý vývoj kapitalistického systému. Dnes se propad hospodářství brzdí zásahy v každém státě i na mezinárodním poli. Co jiného je dnes systém sankcí vůči Rusku ?

0 0
možnosti
  • Počet článků 1023
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 876x
Vždy jsem pracoval mezi lidmi. Byl jsem pomocným dělníkem i ředitelem velkého podniku.Dnes již nepřipravuji projekty se sociální, komunální a ekologickou tematikou, protože bojovat s mafiánským aparátem nemá dnes bohužel žádnou cenu a rozhlížím se lehce kolem sebe ..........