Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OK

Sohlasím s panem Dvořákem.že se jedná o konspirační teorii .našich vládních činitelů.,odvést pozornost od skutečných problému české republiky.

Nikdo se nezajímá o desítky tisíce okradených lidí,ze všech koutů české republiky

FAST FINANCE GOROSAN KYPR.DOJNÉ KRÁVY PRO VÍTKA

0 0
možnosti
MS

Docela slušný blábol. A tím příspěvkem do diskuse ve 12.21 jste to dorazil. Rv:-/

1 1
možnosti
BD

Problémem dneška je bolševismus. Židobolševismus je jen druh bolševismu. Jen jde možná o současný úhel pohledu a netušíme,kam a kudy cesta dál vede. I Islámský stát je z určitého úhlu pohledu možná správná cesta. Co tady víme o jejich ideologii a principech. Ale snaha o určité nadnárodní, celosvětové řešení problémů současnosti je nezvratitelný fakt. Cítím, že jsem zpracován také k odsouzení tohoto hegemonu. Ale jednoduché řešení opravdu nevidím.

0 5
možnosti
PV

P65a21v30e98l 50V82é91b92r

24. 9. 2016 11:15

Podle mého je to tak (tohle, pane autore, píšu pro diskutující, ne pro vás, protože vy už máte nezviklatelné jasno), tak tedy, podle mě je to tak, že u nás, jakožto malém státě v centru Evropy, se vždy budou střetávat mocenské zájmy velmocí, usilujících o nadvládu v Evropě. Nemůžeme tedy stát bokem těchto stran, musíme se na něčí stranu přiklonit. A když už si musím vybrat, tak raději tu Ameriku a prostě to, co nazýváme "západní civilizací", byť nás už párkrát vypekli, než Sovět... pardon, co to píšu, než Rusko se svým typicky asijským sklonem k absolutismu a svou zaostalostí.

1 0
možnosti
BD

Nejsem zastáncem proroctví. Ale Rusko tam má podezřele jinou, byť podobnou úlohu. A navíc, co to je ta Asijská, či Ruská zaostalost ? A v čem spočívá ? Osobně opravdu netuším. V porovnání s naší " západní" civilizací to subjektivně vidím jinak. A objektivní hodnocení neexistuje !

0 0
možnosti

"Zajímavý odkaz" na Aeronet... to o vás říká vše;-D;-D

4 1
možnosti
BD

Vy v tom vidíte nějaký zásadní problém ? Vy se bojíte některých informací jako čert kříže ? Já osobně nemám k webu Aeronet žádný vztah.

0 0
možnosti
Foto

A jak je to s tím ruským bezpečím?

3 0
možnosti
Foto

Choval Vás někdy medvěd ve svém náručí? Pokud vás třeba takto ochránil před sežráním vlky z Volstrítu, tak jste si tu náruč zcela jistě pochvaloval. Pokud se domníváte, že Vaše bezpečí ohrožuje židobolševická plutokracie, pak Vám není pomoci.

1 1
možnosti
VS

Ano blábolí se. Vy jste toho příkladem.Rv

7 1
možnosti
Foto

Vemte to jako jeden z mnoha pokusů o návštěvnost a tím i karmu. Jeden z mnohých ,,tvůrců". Jinak, už ten použitý Web...;-D A přitom zdrojů hafo;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 1023
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 885x
Vždy jsem pracoval mezi lidmi. Byl jsem pomocným dělníkem i ředitelem velkého podniku.Dnes již nepřipravuji projekty se sociální, komunální a ekologickou tematikou, protože bojovat s mafiánským aparátem nemá dnes bohužel žádnou cenu a rozhlížím se lehce kolem sebe ..........