Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

"Jsem naiva....".

Ačkoliv by se jistě našlo pár dalších trefných slov, je nutno vám přiznat, že tento krát jste trefil hřebíček na hlavičku.:-)

0 0
možnosti
BD

Kdo nedokáže naivně myslet,tak neví, co to je fantazie a intuice.

0 0
možnosti
MB

Já stále nechápu, proč se zde objevují obhajoby typu - Že je lépe poškodit malý český subjekt, ve prospěch velkopredátora. p. Bicera, (nic osobního), mne stále odmítá, kdy se ptám - Jaký je přínos A.Babiše pro společnost ve srovnání s Baťou ? Obuvník přichází s vlastním nápadem a kapitálem - vydává signál do společnosti, že se lze pílí a umem prosadit, aby na konci všeho dokonce vyvážel celá města a má svůj oblíbený výrobek. O sociálních programech pro své zaměstnance ani nemluvě! Oligarcha, po odečtění daní a příjmu dotací je v plusu. Jaký má on výrobek a příklad ? Využij všech možností , skupuj již dříve existující na dluh - vybuduj si ochranné divize vlivu a dále si zajisti státní přísun výživy. Protože je to nebezpečné - tak i vliv politický , imunitu a vlivné přátele - prezidenta ČR. Já tomu rozumím, ale stále se ptám - Jaký signál nadhodnoty - povzbuzení, to do společnosti vlastně dává ? :-)

3 0
možnosti
Foto

pokud ho chcete vidět jako darebáka, najdete argumenty, které vám poslouží. Zaměstnává 40 tisíc lidí, platí za ně pojištění daně platí v ČR a ne v rájích. Dokázal, že je schopný podnikatel. A teď mi popište jak prospěl této zemi Fiala, Kalousek, Bělobrádek, Sobotka, Chovanec.......Že čerpá dotace? Hloupý kdo dává, hloupější kdo nebere. Nebude je brát on zatímco jeho konkurence je bere, tak ho na trhu převálcuje a půjde se tak akorát klouzat. A Bati se moc neidealizujte. Platit daně se jim příliš nechtělo a zdůvodňovali to stejně jako sám obhajuji Babiše. Dali jsme práci spoustě lidem, platíme za ně pojištění......

0 1
možnosti
Foto

Stavět jeho obvinění na "důkazu", že pro vyvedení ČH z Agrofertu chybí důvody je hodně slabé. Každý si může dělat se svým majetkem cokoliv, třeba i nelogické převody a není na tom nic trestného. Úmysl, že to provedl s cílem vyhovět pravidlům dotace se Babišovi nedokáže. To by se k tomu musel přiznat a to by nebyl Babiš ale Pepek Vyskoč.

5 6
možnosti
BD

Máte samozřejmě pravdu. Andrej Babiš je netypický příklad a existují tisíce lidí,kteří skutečně kradli. Každý známe někoho, kdo takto zbohatl. Babiš není typický majitel, ale organizátor s určitou přidanou hodnotou. Aby si mohl něco vyplatit,tak si to musí vydělat svoji prací.Mluvím z vlastní zkušenosti,kdy mi moje projekty někdo zamítl,protože jsem nebyl zapojen do zločinného systému.

1 5
možnosti
  • Počet článků 1023
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 876x
Vždy jsem pracoval mezi lidmi. Byl jsem pomocným dělníkem i ředitelem velkého podniku.Dnes již nepřipravuji projekty se sociální, komunální a ekologickou tematikou, protože bojovat s mafiánským aparátem nemá dnes bohužel žádnou cenu a rozhlížím se lehce kolem sebe ..........