Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Mluvíte z cesty a pokud nemáte ubytované u sebe imigranty nebo potřebné naše bezdomovce tak jste pokrytecký farizej. Jak jste přišel na to, že mají svaté právo hledat obživu a život tady u nás. To je totéž jako by se sociálně slbí domáhali bydlení u Babiše, Komárka, Bakaly a dalších co jsou na tom líp. Názor skalních komunistů je slabota proti vašim názorům. Nevíte ani co je xenofobie a rasismus. Srovnávat naše imigranty se současnou imigrací může jenom ignorant, který uráží většinu našich imigrantů z roku 1968. Současná imigrace řeší něco jiného, ale vy to nechápete. Přečtěte si nějaké údaje o růstu populace Afriky a Asie.

5 0
možnosti
BD

Afrika je obrovská země. A většinu tamějších problémů zavinila naše tzv."vyspělá" civilizace. A to přímo i nepřímo. Samozřejmě je to světadíl, který bude spolu s Jižní Amerikou určovat další vývoj dějin civilizace. A většina lidí,co utíkají do Evropy nemá jinou možnost, než utíkat.

0 5
možnosti
BD

Milý pane. Když to lidská společnost nebude řešit,tak je to její konec.A imigraci a její problémy dosud nikdo rozumně neřeší. Ploty,zátarasy a armáda ostřelovačů na kopcích nic nevyřeší.

Globalizace a revoluce v informatice je ten Mesiáš,na kterého jsme čekali. A obrovská imigrační vlna je ta Apokalipsa, na kterou nejsme připraveni. Nyní nastává přehodnocování všech hodnot. A potom bude teprve líp ! Vy znáte jiné řešení ?

0 3
možnosti
PJ

Co to tu melete? Jaké zátarasy, jaká armáda ostřelovačů na kopcích? Do Evropy jsou dveře otevřené a to nás zničí. Svá moudra předneste těm, kteří financují a organizují migraci do Evropy. A ten druhej odstavec to je teda chuťovka,  mudrci.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1023
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 885x
Vždy jsem pracoval mezi lidmi. Byl jsem pomocným dělníkem i ředitelem velkého podniku.Dnes již nepřipravuji projekty se sociální, komunální a ekologickou tematikou, protože bojovat s mafiánským aparátem nemá dnes bohužel žádnou cenu a rozhlížím se lehce kolem sebe ..........