Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Před volbami bylo málo informací o vstřícnosti k migrantům; tedy všelijak zastíranou pseudohumanitou. Rovněž foto Bartoše s vlajkou na násilnické demonstraci Antify proti AfD nabyla příliš málo prezentována.

Pokud by chtěli v příštích volbách uspět (ať budou jakékoli), budou muset tento obraz vysvětlením vymazat.

0 0
možnosti
Foto

Řekl bych, že Piráty volili hlavně zklamaní voliči ČSSD.

Nyní, když zjistili, že Piráti se spojili s TOP09, tak pochybuji, že v příštích volbách zopakují svůj výsledek.

4 0
možnosti
JK

Tak to jste vedle, typický volič ČSSD je pracující zaměstnanec (rolník) s nižším příjmem, nezaměstnaný, důchodce, spoléhající na sociální systém. Zakotvený v ČR s minimálním kontaktem se zahraničím a neaktivní na sociálních sítích.

Zdroj: Studie od prof. Elmara Brählera a Dr. Olivera Deckera z Lipské Univerzity, která hledala skupiny voličů vícero stran

Volič Pirátů je (častěji než u ostatních stran):

vzdělaný, žena i muž (55 %), mladý, s kořeny v zahraničí, setkává se s cizinci, ateista, zdravý (subjektivní), často online,

(častěji než u ostatních stran) není: bohatý

(častěji než u ostatních stran) má: krátkodobou práci, strach ze ztráty zaměstnání

(častěji než u ostatních stran) nemá: deprese

(častěji než u ostatních stran) používá: spíše nová média (internet) než stará (televize)

zdroj: pirátské fórum.

No každý nemůže být prorokem, že.

0 0
možnosti
Foto

Pro Piráty jako stranu bez politických zkušeností není vhodné přijímat jakékoliv vládní angažmá. Jenom ať sbírají jako rychlokvašky zkušenosti v parlamentních lavicích.

1 1
možnosti
FS

Všechno se stáčí k diskuzi o Babišovi - já v něm problém vidím. Pokud jde o obžalobu, prý o nic nejde, je třeba brát v úvahu, že se to srovná a jen si zvyknout, že chce řídit stát jako firmu a to tvrdě za cílem (asi za tím svým - růst Agrofertu). No ale mně by vadil i jeden další problém. Bělobrádek např. uvádí, že tolik sprostých slov včetně nazývání protivníků jménem ženského pohlaví prý nikdy neslyšel v hospodě a tady to běžně používal místopředseda vlády....

2 1
možnosti
EH

Chce to trochu optimismu. Zemana tu máme třicet let, proč by ve své poslední pětiletce měl likvidovat republiku? Babiše je třeba akorát hlídat, ale dát mu dostatečný prostor, ať předvede, co umí. Piráti si chtějí hrát na dohlížitele a rýpaly - budiž. Pokud to lidem stačí, uvidíme v příštích volbách.

4 1
možnosti
JK

Proč? Protože už je mu úplně jedno co s republikou bude, stačí mu jen natřásat si ego, poradci mu něco nahrabou a po něm potopa.

1 1
možnosti
ZJ

Zklamání parlamentních voleb pociťují i voliči dalších stran, které jsou v opozici.

Čekali jsme od stran, že budou pracovat, že půjdou do koalice s ANO, utvoří racionální program na kterém se shodnou a žačnou řešit problémy této země.

Místo toho slyšíme jen výmluvy a připadá mi to, že jen se vyhýbají odpovědnosti.

Škoda, že nelze takovéto naše zaměstnance propustit!

3 1
možnosti
JM

Já jsem teda nečekal že strana kterou jsem volil přehlédne fakt že je Premier stíhán za podvod, a půjdou s ním do vlády.

2 1
možnosti