Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LB

Kritizovaný zákon, který umožnil nemravné půjčky a řádění exekutorů, je tu od roku 2000, tedy od doby Zemanovy vlády. Letos, před druhým kolem prezidentských voleb, Miloš Zeman na Barrandově řekl, že dluhový systém je spravedlivý a nemá se měnit. A nejvíc hlasů dostal v regionech s největším počtem exekucí.

První vláda, která se snažila situaci okolo půjček a exekucí napravit byla Sobotkova, a jak Sobotka dopadl?

Předmětem útoků ze všech stran jsou neziskové organizace, přitom právě ony lidem v dluhové pasti pomáhají a na problém upozorňují, jako např. Otevřená společnost a zejména Člověk v tísni.

1 0
možnosti
Foto

I14v55a11n 69M83a89r33e90k

15. 2. 2018 18:35

Exekutoři? Největší a nejvíc prosperující fabrika v ČR. ;-( Rv

1 0
možnosti
BD

Je potřeba medializovat cokoliv. Jinak vše zase usne jako vždy.To není přece normální,aby každý desátý v republice měl exekuci a exekutoři ho vysávali.

1 0
možnosti
Foto

R^je to ostudné-všude reklamy na rychlou půjčku a na druhé straně tisíce zničených lidských osudů-Česká republika je velkovýrobna bezdomovců

11 0
možnosti
BD

Celý soudní systém je nastaven tak,že nikdo za nic nezodpovídá. Soud nemusí nic prověřovat a když se odvoláte,tak vyšší soud to zamítne s tím,že ten základní to nemusel prověřovat. a je to ! A Dovolání nemají advokáti rádi a přímo se dovolat nemůžete. Tam je zakopaný pes. Vše ostatní jsou jen kecy a hyenismus..

Pracuji na úseku pomoci lidem v těžkých případech a opravdu to takto funguje. Odpovídá to zákonu !

0 0
možnosti
  • Počet článků 1023
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 876x
Vždy jsem pracoval mezi lidmi. Byl jsem pomocným dělníkem i ředitelem velkého podniku.Dnes již nepřipravuji projekty se sociální, komunální a ekologickou tematikou, protože bojovat s mafiánským aparátem nemá dnes bohužel žádnou cenu a rozhlížím se lehce kolem sebe ..........