Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mimo jiné, když vám něco zabaví exekutor a nemáte účet,tak je konec. Přitom podle Občanského zákoníku po 3 letech v držení jakékoliv movité věci, je ta věc vaše na základě vydržení. Nic nemusíte prokazovat. Jen se lidé nemohou bránit a soudní a advokátní mafie spolupracuje s exekutory..

0 0
možnosti
Foto

J58i67ř43í 17L79i94b46e93r

11. 3. 2017 16:31

Osobně si myslím, že by měli obyčejní pracující mít minimálně stejný plat, jaký požadují exekutoři, a nebylo by co řešit. ;-D

0 0
možnosti

Vážení čtenáři. Při své činnosti se neustále setkávám s důsledky nájezdu exekutorů.Dva případy za všechny. První se týká přímo mé osoby. Měřím 185 cm a vážím 70 kg. Volali mi z vymáhací agentury , že dlužím třikrát sedm set padesát korun českých . Ptal jsem se proč třikrát a za co. Bylo mi řečeno , že jsem odebral tři zásilky a nezaplatil. Opět jsem se ptal co bylo obsahem zásilky. Odpověděli mi , že přípravky na hubnutí. Popřál jsem ji hodně úspěchů , že se sejdeme u soudu. Druhý případ se týká klientky. Exekutor vnikl do nemovitosti a zabavil a odvezl vybavení. Přivolaná policie přes skutečnost , že v soupisu jednoznačně chybí podstatná část zabaveného majetku nekonala. Následně obstavil exekutor firemní účet právnické osoby pro kterou tento povinný pracoval a tento účet byl exekuován.Do třetice došlo k nevybíravému útoku na manželku povinného. Zde jsem do věci vstupoval já a zjistil , že pro exekutora legálně pracují osoby zabývající se nelegálním vymáháním pohledávek. Co si tedy myslet o morálce exekutorů. Chce mi exekutorská komora tvrdit , že o těchto praktikách nic neví?

5 0
možnosti
Foto

Exekutor by v případě násilného odebrání majetku nesprávné osoby měl čelit klasickému stíhání za loupež. Tak jako každý jiný občan. V případě násilného vniknutí do nesprávného bytu by měl čelit stíhání jako každý jiný občan.

Komora exekutorů by neměla mít žádné zvláštní zákonné privilegia. Mělo by to být klasické sdružení občanů jako jsou například včelaři.

6 0
možnosti

Máte absolutní pravdu. Jde o bolševické dědictví v dnešní šílené praxi. Úplně stejně se chovají soudy i Státní zastupitelství. A někdy i hůře než před rokem 1989. Korupce je natolik šílená,že nejde vůbec vymýtit. Advokáti jsou prodejní a vidí jen peníze.

3 0
možnosti
  • Počet článků 1023
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 885x
Vždy jsem pracoval mezi lidmi. Byl jsem pomocným dělníkem i ředitelem velkého podniku.Dnes již nepřipravuji projekty se sociální, komunální a ekologickou tematikou, protože bojovat s mafiánským aparátem nemá dnes bohužel žádnou cenu a rozhlížím se lehce kolem sebe ..........