Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Rusko ekonomikou moc nezatlačí. Jaké je to Islámské hospodaření? Jak se okrádá na DPH, při vývozu mimo EU, běrňák to záměrně ignoruje?

Dotace jsou zlo. Jsou drahé a snadno zneužitelné. Pohybují se v tom stovky miliard a tak se vyplatí rozhodovat o dotacích a udržet si tu moc za každou cenu. Máme to v přímém přenosu.

0 0
možnosti
BD

Islámské bankovnictví je, jednoduše řečeno, založeno na odmítnutí úroků a spoluúčasti bank na všech stupních při pohybu peněz.Obě sterany musí nést zodpovědnost za výsledek obchodního případu.Dnes zavádění tohoto systému testuje Britanie,Rusko a mnoho dalších zemí.

0 0
možnosti
PB

Tohle je bomba:

Značná část Asie se obrací k Islámským principům,které jsou u nás zatím pomlouvány a vykládány značně chybně a neodborně.

Jinak blog plný pitoreskních tvrzení bez jediného argumentu, důkazu nebo dokončené úvahy.

1 1
možnosti
BD

Vy znáte pane Buriane prinip islámského bankovnictví při odmítnutí úroků ? Pochybuji. Neznáte vůbec nic.

0 0
možnosti
Foto

Netušil jsem, že sci-fi je vaší doménou. Ukrývající se důchodce na Ukrajině je největší kravina, kterou jsem od vás v poslední době četl. A úplatková aféra za posledních 7 let nebyla. Chválím vládu!

1 0
možnosti
PB

Možná to nevíte, ale korupce v řadách ANO se vyšetřuje/la nejen na většině ministerstvech, ale třeba v Brně na ně museli založit zvláštní vyšetřovací tým. Kauza se jmenuje Stoka.

Chvalte dál.

1 0
možnosti
AK

Jistě, má smysl.

Pokud zprivatizujeme alespoň část důchodového zabezpečení, umožníme těm, kteří získávají peníze cestou korupce, aby jejich peníze mohly legálně pracovat.

Aby dostávali s posvěcením státu to, čeho se zatím mohli zmocnit jen korupcí a nelegálně.

0 0
možnosti
VV

Jeste ze jste si toho problemu za mne vsiml autore. Ja ho jeste nezaznamenal.

0 0
možnosti
BD

Pane Vokoune.

Privátní důchodové zabezpečně je mafiánský obor bez záruk. Většina takových penzijních fondů zkrachuje při vstupu do měnové unie. A středatelé nebudou mít šanci na nic. Peníze jsou přesunuty do dalších akciových a jiných fondů,také s minimálnímu zárukami. Budoucnost má jerdině nadnárodní penzijní systém s kontrolou státu. Z větší části to zajisti minimální nepodmínění zaručený příjem většiny obyvatelstva propojený s novou konstrukcí spotřebních daní včetně DPH. "Zásluhovost" bude minimální. Většinou to je název použitý z určitých důvodů pro krytí čehosi.

0 0
možnosti
Foto

V současné zadluženosti státu je škoda každé zbytečně vyhozené miliardy. Když stát důchodcům přidá 20 mld ročně, tak je slabou útěchou, že se do kasy polovina vrátí.

1 0
možnosti
BD

Pane Bicero- pro vás je 50 % malé číslo ? To jsou ale věci ?

Zadluženost státu souvisí s příchodem měnové únie a zavedení Eura. Přebytky ČNB budou převedeny do společného fondu ECB a dluhy budou takto zaplaceny v rámci celé EU. Proto vláda vše rychle schválila a parlament byl mimo hru. Zajímavé,že ?

0 0
možnosti
JD

Pěkně napsané! R^

0 1
možnosti