Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IB

I62v59o 69B74o70u62š36e

6. 3. 2020 19:44

Uz vam nekdo poradil, ze za carkou ci teckou delame mezeru?

0 0
možnosti
BD

Pane Bouše

Neřeším to. jsem nevzdělanec. Mezery,čárky,tvrdé a měkké y mne nezajímají. Stejně vše zruší.

0 0
možnosti
Foto

Přiznám se, že taky nechápu, proč nemáte datovou schránku.

Fikce doručení je u obálky s pruhem úplně stejná. U datové schránky si i můžete nastavit upozornění na mail, a to dokonce i s předmětem zprávy, takže víte hned, o co se asi jedná, ale ještě nezačala běžet lhůta. Je to tedy spíš výhoda.

Kromě toho můžete elektronické podání podepsat i zaručeným elektronickým podpisem podpisem podle eIDAS, ale to se mi zdá ta datová schránka jednodušší.

No a poslední věc, alespoň u DPFO, když podáte přiznání elektronicky, ale nepodepíšete, máte tam k podpisu opis datové věty (takže ne celý formulář), který podepsaný dáte na podatelnu. A taky soubor .p7s, který obsahuje elektronické potvrzení o odevzdání. Takže nanejvýš by vám chybělo razítko podatelny na kopii papíru s datovou větou - ale to snad ani není povinné.

2 0
možnosti
BD

Pane Michal. Vypadáte jako jeden z autorů veškerých pitomostí,které ničí lidi. Já prodávám jak jsme dnes koupil u pracovníků na finančním úřadu. Vaše rady jsou geniální,ale pro většinu lidí k ničemu. Již fikce doručení Česku je v rozporu s Ústavou o Listinou základních práv a svobod,protože Vám znemožňují spravedlivý soudní proces.

1 0
možnosti
Foto

Nechápu co máte za problém s doručením do datové schránky? Nemáte přístup k internetu každý den nebo proč?

1 2
možnosti
JS

A proč mít datovou schránku? Systém popisovaný u podávání přiznání DPH takový skutečně je, a je absurdní ve své podstatě. Z portálu fin. správy při el. podání dojde mail potvrzující, že přiznání došlo, ale chudák živnostník či neziskovka musí ještě vytisknout dvě stránky "potvrzení", které vygeneruje výše uvedený portál fin. správy, že to opravdu podal a donést, či poslat (dopor,. dopis vyjde dnes na 50.- Kč) na příslušný berňák. Kocourkov je proti tomu hadr.

1 0
možnosti
  • Počet článků 1023
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 876x
Vždy jsem pracoval mezi lidmi. Byl jsem pomocným dělníkem i ředitelem velkého podniku.Dnes již nepřipravuji projekty se sociální, komunální a ekologickou tematikou, protože bojovat s mafiánským aparátem nemá dnes bohužel žádnou cenu a rozhlížím se lehce kolem sebe ..........