Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

"Ďábel je dnes Rusko". V tom má autor samozřejmě pravdu. Zbytek článku je sice nesmysl, ale tahle věta je 100% pravdivá :-)

4 0
možnosti
Foto

Možná bych to trochu poupravil, špatné není Rusko, špatní jsou ti rusáci, kteří to tam vedou. Jinak ale souhlas s Vámi.

2 0
možnosti
Foto

Mám z toho deprese, není mi jasné proč v této západní civilizaci vůbec žijete, když ten východ je na tom tak skvěle a dle vašich prognostik má tak skvělou budoucnost.

3 0
možnosti
BD

Dokáži si představit dokonce,že není nutno žít tady. Jen jsem neměl odvahu utíkat kamkoliv za kopečky. Stejně jako to dělají miliony lidí na celém světě,kteří se přesunují jinam.V budoucnosti to bude ještě rozhodně vyšší množství. Kdo tento vývoj nechápe,tak se bude divit. I současná imigrantská anabáze má svůj smysl pro světovou společnost.

0 0
možnosti
JK

Tak ačkolivje článek psán stylem pomocného dělníka z pražské Kolbenky, nestyděl by se zaněj asi ani redaktor z Rudého Práva. Hned ten slepě rusofilní začátek mě rozesmál,cituji: Vymysleli jsme na něj (na Rusko) různé léčky anástrahy a oni nejen vše ustáli, ale zlepšilise jim dokonce i podmínky doma. Z Turecka již nechtějí rajčata, od nás lanšmíty,z Polska jablka, z Francie sýry! .. No co víc si přát, že ? :o))

A pak pokračujeautor ještě rezolutněji, že prý: "Armáda v Rusku má určitě v rukávech mnohotrumfů, jinak by se ti zodpovědní vNato a USA tolik nebáli a nepištěli jako krysy".

Nebo se mi líbil tenhlenesmysl: " Rusku se již určitě nepodaří být v NATO, jediněpak s rozpuštěním celého Nato"..:o) .. Dál je hezké že prý "Rusko nachází řešení ve vztazích s Japonskem..."! Tak to mi asi něco uniklo! Že by se Rusko s Japonskem konečně dohodlo i na formálnímukončení válečného stavu a i na vyřešenídlouholetých územních sporů?.. Nebo že by už Rusko začalo prodávat SibiřČíňanům? :o).

Nebo to rusky hrdé a nezlomné: "Rusové sipořád víc uvědomují svoji sílu, kterou zbytečně ztratili chybou v roce1968"!.. A takto, k Rusku komicky láskyplně, pokračuje autor dál a dál...

Naproti tomu k nám Čechům je autor pro změnu dost přísný, prý že: v našich krajích se vše děje v opačném gardu, vzdělávání upadá,..cenyrostou a mzdy to nestíhají pokrýt. ( Nevím sice, že by u nás růst mezd nestíhal pokrýtceny.. ale nevadí, českým postbolševikůmse to bude líbit!)

A aby nebylo komedie málo.. přejde autor se slepým obdivem k Číně a nekompromisnětvrdí:

" ČínaAmeriku již srazila na kolena"! (Ze zvědavosti jsem si hned našel úroveňčínského a amerického HDI na hlavu.. a nemůžu si pomoci. Pod pojmem "srazitna kolena" si představuji naprosto opačný rozdíl, než který mezi USA aČínou je.. srovnejte sami: USA 8.na světě, Čína 90.na světě).

V závěru pak autor blábolí o marxismu..že prý se projevujev praxi.. a prý se dnes projevuje v Číně. Ano, ažtak! :o))

Tak díky, pane Dvořáku,..za pobavení! :o)

2 0
možnosti
JK

Technická poznámka: Při odeslání příspěvku byly v textu automatem smazány některé mezery mezi slovy. V tom jsem fakt nevinně. :o)

0 0
možnosti

Pokud jde o tu "nadprodukci obilovin" není to až tak růžové, jak vám popisují ve vaše oblíbeném Sputniku....celých 75 procent oné loňské produkce se hodí tak akorát pro dobytek, neb má špatnou kvalitu i pro definici krmného obilí a protože se rusko samozřejmě snaží hlavně prodávat dražší, potravinářskou kvalitu, nemá dostatek kvalitního zrna na pečení chleba ani pro svou potřebu...

http://kvedomosti.ru/news/v-rossii-oshhushhaetsya-nekotoraya-nexvatka-xlebopekarnoj-pshenicy.html

https://www.gazeta.ru/business/2017/02/13/10523093.shtml

1 1
možnosti
BD

Díky za odkazy. Nic zvláštního tam nepíší.Samozřejmě existují různé kvality zemědělské výroby. I u nás existují krmné směsi pro zvířata.Ale v Rusku mají šance k rozvoji. To nejsou magoři,kteří budou pěstovat obilí pro výrobu lihu do benzinu a olejniny pro výrobu bionafty. Sami si tady prodřezáváme pod sebou větev. Vy to nevidíte ? Já ano !

1 0
možnosti
  • Počet článků 1023
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 885x
Vždy jsem pracoval mezi lidmi. Byl jsem pomocným dělníkem i ředitelem velkého podniku.Dnes již nepřipravuji projekty se sociální, komunální a ekologickou tematikou, protože bojovat s mafiánským aparátem nemá dnes bohužel žádnou cenu a rozhlížím se lehce kolem sebe ..........