Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Považoval bych za velké vítězství, kdyby otrávený Babič zmizel z politické scény. Velmi se však obávám toho, že se to nestane.

0 2
možnosti
JL

Pane Bedrichu Dvoraku. Nebudu hodnotit cely vas clanek. Jen vam dam jednicku za vyrok, ktery propaguji zmenit jiz delsi dobu.

...nove volby nic nevyresi protoze se volebni system nezmeni a my budeme blbnou zase dal...

To jsou slova, ktera vyjadruji vse, co by melo byt prvnim krokem k zlepseni organizace statu. Uz proto, aby to vase proroctvi se nesplnilo. (blby a jeste blbejsi)

1 0
možnosti
DB

Je pravdou,že dnes je možno lehce vytvářet a posílat pitomosti..................

máte bohužel pravdu ....je skutečně velmi lehké psát emoční nesmysly, které se někomu líbí..........je mnohem obtížnější napsat pravdu...

ostatně ani váš článek se vaší tézi o dnešní skutečnosti nijak nevymyká......

1 0
možnosti
Foto

Souhlasím s názorem, že euro tu už mělo být deset let, podobně jako na Slovensku. Škoda jen, že tento názor neslýcháme častěji.

1 1
možnosti
DB

jen si vzpomeňte jak jistý Klaus byl mohutně proti EURu...a jak lidem mlátil do hlavy myšlenku o škodlivosti EURA...........

1 1
možnosti
SN

:-)........Babiš šel do politiky proto, že už se nemohl dívat na to, jak to tu ODS-ka s Kalouskem, (ten tu byl za lidovce), drancují. Byl jsem na jeho jedné ze zakládajících schůzí v Ostravě-Zábřehu, sál nabitý.....jak jsem ho slyšel, hned jsem si říkal...to je můj člověk. Udělal pořádek ve financích, šel do toho tvrdě a vidíte, jak všichni, kteří byli přisátí k cecíku republikových financí, řvou. Podívejte se na Kalouska v parlamentu, ev. Fialu, ale to je spíše teoretik.

Přišlápl pazourky, Kalouskovy dluhopisy nezabraly, tak se objevilo Čapí hnízdo! ANi to nebude fungovat a Hamáčkovi a socdem, ambicioznímu Fialovi, který jako druhý v pořadí,(o délku parníku, který by chtěl být předsedou vlády), a samozřejmě "demokratickému Kalouskově bloku" , zbudou oči pro pláč ! !!!!!!

2 4
možnosti
Foto

;-(....... a pak že se stářím přichází moudrost

1 1
možnosti
Foto

Češi si už téměř 30 let zase dokazují, že sami sobě nedokážou vládnou, ale jen se okrádat a bulíkovat. Proto už léta tvrdím, že je hloupost partu kolem Masaryka oslavovat za odtržení od R-U. Byl to omyl dalekosáhlého významu.

3 2
možnosti
LV

Na jedné straně jsem z hlediska ekonomiky názoru, že národní obrození byla těžká, neperspektivní chyba poškozující ekonomiku v Českém království a Moravském Markrabství.

Na druhou stranu nějaké vnitřní puzení německy hovořících občanů, nevím proč, pravidelně vede k válkám a humanitním krizím.

1 0
možnosti
Foto

Vy jste se na dnešek asi velmi špatně vypal.

Ne, že by se mi vše v české politice líbilo.

1 0
možnosti
Foto

Musím říci, že stejnojmenný americký film byl zábavnější. Také nic inteligentního, ale člověk se alespoň občas zasmál.

2 0
možnosti
  • Počet článků 1023
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 876x
Vždy jsem pracoval mezi lidmi. Byl jsem pomocným dělníkem i ředitelem velkého podniku.Dnes již nepřipravuji projekty se sociální, komunální a ekologickou tematikou, protože bojovat s mafiánským aparátem nemá dnes bohužel žádnou cenu a rozhlížím se lehce kolem sebe ..........