Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

Nevim, jestli kyvac, nebo vitac, ale podle tech obrazku z Berlusconiho vily by se dal nazyvat vstavac.

1 1
možnosti
AL

Johjo, nepůjdu volit, ale pak budu brečet nebo se rozčilovat. Nejlepší řešení v kolizní situaci v autě je pustit volant a vlézt si na zadní sedadlo. Pokud to stihnu.

3 0
možnosti
Foto

Souhlasím s tím, že přímá volba prezidenta české republiky je nesmyslná s ohledem na pravomoci této funkce dle ústavy. Soukromé televize nám už nabízí dost pořadů typu "reality show", takže tohoto volebního cirkusu bychom mohli být klidně ušetřeni.

3 0
možnosti
MC

Proto, aby nelezli samozvaní eurokomisaři na Pražský hrad a poučovali, jak se má který president toho kterého státu chovat je M.Topolánek dobrou volbou.

4 0
možnosti

Topolánek? Ten, který se jako premiér mohl přetrhnout aby podepsal a podpořil Lisabonskou smlouvu??? :-/

4 2
možnosti
Foto

Děkuji za připomenutí tohoto faktu: "Nejsme navíc stát s prezidentskými pravomocemi, jako jsou třeba v USA nebo Rusku. A to mnozí voliči vůbec nechápou."

Programy a výroky kandidátů typu "zařídím", "prosadím", atd. jsou jen nesplnitelnými volebními sliby, na které však leckterý občan "slyší".

4 0
možnosti

Takže vy volit nepůjdete, ale kecat do toho budete. Ostudo!

3 0
možnosti
  • Počet článků 1023
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 876x
Vždy jsem pracoval mezi lidmi. Byl jsem pomocným dělníkem i ředitelem velkého podniku.Dnes již nepřipravuji projekty se sociální, komunální a ekologickou tematikou, protože bojovat s mafiánským aparátem nemá dnes bohužel žádnou cenu a rozhlížím se lehce kolem sebe ..........