Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dovedu s představit, že našinci budou utíkat před občansko válkou. Do sosusedních zemí nikoliv do na vzdálené kontinenty.

Uprchlíci se zachraňují v sousedních zemích vážený pane .  Dále  putují za  blahobytem.To je pochopitelné ale nezasluhuje  si to zvláštní solidaritu a  už vůbec  ne naše peníze.  Naopak !!!

3 0
možnosti
LK

Právo jednoho člověka na lepší život končí tam, kde je začíná moje životní úroveň. Celá ta imigrantská banda se sem cpe jenom kvůli výhodám.  Nic jim nedat a poslat je do USA. Oni způsobili válku v jejich zemi

7 0
možnosti
MK

Rv Stačí, když si od Vás přečtu, že je Vám počet muslimů v Evropě, tedy včetně ČR, lhostejný. Víc už nemusíte říkat nic. Jen opravte to množné číslo na jednotné.

7 0
možnosti
MZ

Ach jo. Zase jeden, který chce pomáhat až do svého sebezničení a ještě se při tom staví na odiv.

8 0
možnosti
Foto

Poněkud "Nejasná zpráva o stavu české společnosti ". Češi (nejen) asi nebudou nikdy příliš vítat imigranty , obzvlášť , když tito nevypadají příliš zuboženě a o nějaké jejich pokoře se také nedá moc mluvit.

Černí mravenci také nevítají rezavé , když jim lezou do teritoria. Homo sapiens je sice o nějaký ten řád v evoluci výše , ale principy zůstávají.

S tím KHB je to možná trochu jinak , než se traduje. V Brixenu měl "all inclusive" v nejlepším místním hotelu a kapesné od R.-U. úřadů větší než byl tehdy plat učitele.....:-)

4 0
možnosti
MD

Treba jste jen pramalo pochopil. To uz se lidem tu a tam stava. Zvlast tem, co hori nadsenim ze sebe samotneho, pri pohledu do zrcadla na sve nadseni a spravedlivy zapal.

7 0
možnosti
Foto

Emigranti, co k nám přicházejí, žijí v bídě ? Jak na ně koukám, tak na nějakou prožitou bídu nevypadají. Spíše mně připomínají zájezd cestovní kanceláře. Mají peníze si zaplatit  cestu do Evropy, jsou vybaveni penězy, mobilními telefony posledních modelů. Po příchodu do Evropy si stěžují že nedostali to, co si zaplatili, hlásí o svá práva, vybírají si kdo jim poskytne azyl. Neprojevují žádnou vděčnost, projevují jenom nespokojenost. Do uprchlických táborů v blízkosti jejichpůvodních domovů nejdou, to je pro ně nedůstojné a jen málokterý z nich to skutečně potřebuje. Bohaté muslimské země je nechtějí, nepotřebují je a nepřijímají je. S jinými islamisty se nenávidí a vzájemně se vraždí. Válčí mezi sebou jak v Africe a v zemích Blízkého východu. Evropa se stará o lidi, kteří mají na to do Evropy se dostat, kteří vědí co mají vyžadovat, aby se dostali do své zvolené destinace. O ty, co na to nemají, sedí v utečenckých táborech, ty nás nezajímají.

9 0
možnosti
Foto

Tím, že je budeme přijímat, vyřešíme problémy v Africe,v Arabských zemí? Není možné řešit problémy v jiných zemí, tím, že jejichobyvatele přesuneme k nám. Emigranti z těchto zemí nejsou ochotní přijmoutnaši kulturu, učit se jazyk a vyznávat naše hodnoty jako valná většinaUkrajinců, Čechů z Volyně, nebo Vietnamců.  Syřané ví že je v Evropě nikdo nebudenutit přizpůsobovat se kultuře hostitelské země v rámci multikulturismu,ale naopak bude se jim ustupovat.  Kdyžvypukla v Evropě druhá světová válka, tak se všichni Evropané zvedli a šli doAfriky a Arabských zemí a Evropu přenechali nacistům.? Bojovali jsme jakýmkolivzpůsobem a svobodu jsme si vybojovali zpět. Arabové, co k nám utíkají je podlejejich vizáže vidět, že jim nic nechybí jenom chuť bránit svoji zemi, ale kdyždostane pokyn od imána, tak někomu z nás s klidným svědomím podřízne krk.

5 0
možnosti
Foto

Jestli zachránit české dítě nebo africké, pomoci našinci z UK nebo muslimovi, poslat pomoc domů či Africe....vždy volím a). Jsem neřád, Afrika mě nezajímá. Arabská část Asie také ne.

Moje právo, má volba.

10 1
možnosti
BD

Dokážete se někam se svými úvahami zařadit ? Když se nad sebou zamyslíte, tak to buď myslíte vážně a nebo jen jako provokaci. Obé je zralé na příslušnou diagnozu ! Možná máte ještě šanci.

0 9
možnosti
JV

Pane Dvoraku s tou reakci jste mohl pocitat.To je holt nasa Ceska uroven.

ode mne ale Karma R^Me daji ted ti vlastenci taky  minusy

1 8
možnosti
ES

Vy jste Čech? S šesti chybami ve dvou řádcích českého textu?

6 1
možnosti
  • Počet článků 1023
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 885x
Vždy jsem pracoval mezi lidmi. Byl jsem pomocným dělníkem i ředitelem velkého podniku.Dnes již nepřipravuji projekty se sociální, komunální a ekologickou tematikou, protože bojovat s mafiánským aparátem nemá dnes bohužel žádnou cenu a rozhlížím se lehce kolem sebe ..........