Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Sara

13. 1. 2008 4:37
VS a její způsob žití

je mi uplně fuk, jen mě trošku zarazily dlouhé nalakované nehty v krematoriu, ale to je čistě můj dojem....

Neměla to určitě v životě jednoduché, ztráta dítěte a pak i manžela, ať už k němu měla vztah jaký chtěla, to není žádná legrace. Ale nevím, proč se jejím životem lidi cítěj být oprávněni se zabývat? Ať  si paní VS žije jak umí a chce, nám ostatním je do toho leda tak velké NIC.

0 0
možnosti

* * * * * * * * * *

13. 1. 2008 13:42
Re: VS a její způsob žití

Názorný příklad omylu pracháče, domněnka, že když má prachy, tak má vše co potřebuje, a další obtíž je s psychologií privilegovaných mrzáků. Někdy se to musí řešit injekcí přes kabát.

0 0
možnosti

Jarka

13. 1. 2008 1:08
Evo,

ja si myslim, ze Vendula je normalni zenska, ktera ma svoje pro a proti. Jen je vic na ocich. jak zije je jeji vec, a za to ze pomaha detem s Kapkou tak to zaslouzi podekovani.

0 0
možnosti

Witty

12. 1. 2008 13:50
Taky mi prijde

ze si to dela sama,asi se bez medii neobejde.Jeji prezentace na verejnosti mi prijde mirne receno nestastna.

0 0
možnosti

99,5

12. 1. 2008 12:55
Každý z nás

si spoluvytváří svůj obraz před okolím. Celebrity mají jen to okolí trochu širší. A paní Svobodová vždy a po smrti K. Svobody zvláště dělá vše pro to, aby ji bylo vidět. A reaguje poněkud nepřiměřeně. Proč vystupovala v TV už den po manželově smrti? Jak se oblékla na pohřeb? To jsou maličkosti, které její obrázek tvoří, ať už je jakkoliv zkreslený. Kdo první komentoval trojúhelník s Machálkovoui?  Kdyby reagoval stejně Gott, rozcupoval by ho bulvár na kousky. A jestli si VS myslí, že to prospěje její charitativní činnosti, musí unést i tu druhou stranu mince. Proč se nikdo nezastane Vondráčkové? Protože je po plastikách a manžel je nesympatický?

0 0
možnosti

Jirka

12. 1. 2008 11:07
?

Prožil jsem totalitu.Za totality se nadávalo a pomlouvalo za zády.Do očí málokdo říkal co si myslí.Ono jaksi když všichni budou blbci,tak já budu nejchytřejší.Koukám,že se toho moc nezměnilo akorát,že to dnes říkají skoro všichni nahlas.Také jsem slyšel.že nic tak nepotěší jako neštěstí druhého.Možná,že přijde doba kdy každý bude nadějí mlčet a tím budeme všichni  nejchytřejší.Všichni nejlépe rozumíme sexu,politice a fotbalu.Doufám že úplně nezdegenerujeme.

:-):-):-)

0 0
možnosti

SEAn

12. 1. 2008 10:33
Přesná charakteristika

.....ukázal svou neserióznost tím, že psal v titulcích nepravdy, polopravdy a domněnky a v článku se čtenář vlastně nic nedozvěděl...../

Zdá se mi to jako přesná charakteristika tohoto článku. Profesionálové toto používají jako metodu očerňování svých protivníků, které obviňují ze svých vlastních chyb a úchylek které nejlépe znají, a proto je mohou nejkvalifikovaněji použít. Jméno a barevné foto slavného autora, všechno co víme v krátkém titulku, a jeden až dva kilobajty šumu pod tím.

Může li dnes na internetu psát kdokoli cokoli, připadají mi a možná že ne jenom mne, mnohé zdejší články jako renundantní komunikace psychiatrických pacientů.

0 0
možnosti

Eva Bednářová

12. 1. 2008 11:34
Re: Přesná charakteristika

v tom případě nechápe, proč neustále čtete naše články a vyjadřujete se k nim? Nechcete tedy iblog jako čtenář opustit?

0 0
možnosti

Macek

12. 1. 2008 10:24
Nána se rozepsala.

Přátelé, vydržte to. Je to daň naší mladé demokracii, že si každá nána může psát co chce a co si přečte den předtím v AHA.

0 0
možnosti

xyz@ž

12. 1. 2008 17:41
Re: Nána se rozepsala.

Internetová "demokracie pro každého", to je účinný nástroj zdejší totality, který zabezpečuje, že se výkřiky zdejších psychopatů vzápětí nezmění v kostky létající do výloh albánských zlatnictví na hlavních třídách, oken známých bank, ovládaných neznámými lichváři,a výkladních skříní bordelů, které tam provozuje policie a magistrát.

0 0
možnosti

CZ

12. 1. 2008 9:08
Nando jdi k plotně

Vendulí KULT, tak jak byl zmasírovanými médii donedávna prezentován, nemá v normální lidské společnosti co dělat.Civilizovaná společnost má privilegovat a upřednostňovat pouze ty své členy, kteří ji obohatí či něco přinesou, bez ohledu na osobní propěch či zviditelnění.Zde se naopak po způsobu pavlačových drben autorka  snaží oprašovat pochybnou  zašlou mediální slávu Vendulího kultu,  za pomoci andělské fotografie Václavy.Ženská, Vás bych nenechal napsat ani jídelní lístek nějaké zaplivané čtyřky.:-©Rv

0 0
možnosti

Sara

13. 1. 2008 4:45
Re: Nando jdi k plotně

Celebritou je dneska nazývána  každá "nanda z Brcanova", jak říkává naše bábi.  Měli bychom se jako národ trošku otřepat a  vzpamatovat, pro  současná mnohdy nicneříkající individua zapomínáme na  skutečné celebrity, třeba z českých dějin!

0 0
možnosti

Jiří Navrátil

12. 1. 2008 8:42
Tak to vidíte Evo, ...

inteligence domovních zvonků se projevuje i tady ... (viz některé příspěvky níže)

http://navratil.blog.idnes.cz/

0 0
možnosti

Jiří Navrátil

12. 1. 2008 7:54
Lidský hyenismus ...

... a úchylná honba za senzací. Jinak se to nazvat nedá. Projíždím-li metrem nebo jiným MHD prostředkem, občas sleduji, jakou četbou si lidé krátí jízdu. No, a bulvár čtou většinou lidé jednoduššího rozumu, kterým by delší, serioznější novinový článek pravděpodobně zahltil paměťovou kapacitu mozku, srovnatelnou s paměťovou kapacitou domovního zvonku ...

Jiří Navrátil

http://navratil.blog.idnes.cz/

0 0
možnosti

Sara

13. 1. 2008 4:47
Re: Lidský hyenismus ...

R^R^R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1931x
mám svůj názor,ale ráda si ho nechám vymluvit, když mi dáte pádný argument,jinak jsem grafička,básnířka a poradce v oblasti přírodní medicíny.
www.naturessunshine.cz