Topolánek hraje na dvě strany a Bursík panáčkuje a rád.

Sledovala jsem dění na politické scéně, kde mě inspiroval nedávný článek Veroniky Dufkové, která velmi vtipně popsala komentáře předních politických špiček, za které by nejspíš doma dostala vyhubováno. Já jsem se dnes spíš zaměřila na věrnost a sliby...

Jan Zátorský MAFA

Pan premiér popřel, že by podával žádost o rozvod. Proč se snaží hrát na dvě strany je dost nepochopitelné, ale snad má dojem, že je lepší nechávat si zadní vrátka pro případ, že by si jeho nynější partnerka rozmyslela život po jeho boku. Každopádně to vypadá spíš komicky. Kdo chce chlapa, který bohatým dává a chudým bere? Holka měla sis nabrnknout Robina Hooda.

Panáčkující Bursík před Kateřinou Jacques tvrdící, že panáčkuje před Kačenkou rád. Chápu, že přišlo jaro a pánové mají pocit, že je potřeba se trochu rozšoupnout, ale povely typu sedni, lehni patří spíš do výběhu pro psy. Že by se ze Strany Zelených stali i ochránci ohrožených druhů?

Přední špičky naší politiky nám snad jen neustále dokazují, že sice zákony schvalovat je děsná sranda, ale moc se morálkou, kterou hlásají jaksi neřídí. ( Např. poslanecká kantýna připomínající pivní bufet 5 cenové kategorie)

Čerstvý ženáč (alespoň se předtím rozvedl) Paroubek háže špínu na Topolánka, Topolánek vymýšlí blbosti v podobě nových nesmyslných zákonů, které Paroubek po budoucích vyhraných volbách (prý je vyhraje a jestli ne tak to dá určitě zase k soudu a budeme se mít čím dobře bavit ) stejně zruší, protože se mu nehodí do krámu. ( že by to byl tenhle Robin Hood??? )

Tak mám takový dojem, že je v tom pěkný bordel. Politik nastupuje do úřadu s tím, že kolem něj bude ticho a bude si svou práci dělat tak, jak má. Pokud to nezvládá, ať tam neleze a ubude nesmyslných bulvárních fotek a článků o tom, kdo s kým, kde souložil nebo byl viděn.

Takže pánové.....jste mi pro smích:-)))

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Eva Bednářová | středa 9.4.2008 17:49 | karma článku: 19,03 | přečteno: 1289x