Souložte často, ale stejně vám nebude fajn

Souložte z povinnosti, pro pocit harmonie ve vztahu, ale stejně jednou nadejde den, kdy vám vaše polovička řekne"chci dítě"

Jestliže z počátku vztahu zažíváte pocit eufórie, že ten sex je fak žůžo, tak na stará kolena se snažíte piňďu probudit k životu všelijakým způsobem.(Dnes jsme světem neomezených možností, takže to není zase takový problém). Podstatou věcí je fakt, že existují země, kde se snaží populačně politizovat...

Např. v takovém ruském Uljanovsku vyhlásili Den plodnosti, aby lidé měli čas na plození dětí a nemuseli se zabývat takovou blbostí, jako je práce. Sice se v tomto regionu zvedla porodnost o 4,5% a na vítězky, které porodí na Den vítězství čeká spousta odměn, ale tak nějak mi uniká pointa. Budu snad plodit dítě jen proto, že za něj pak dostanu auto? A až vyroste a zeptá se mě, jak jsem přišlo na svět, tak mu řeknu, že jsem jej vlastně vyhrála v tombole? Ať se na to dívám z jakéhokoliv úhlu pohledu, tak to stejně nechápu.

U nás se věc populace vyřešila jednoduše: nechceš rodit? půjdeš do důchodu později.

A v Číně? Tam se raději rodit zakázalo úplně.

Myslím, že by bylo fajn, kdyby se věci ohledně dětí nechaly na samotných rodičích a jejich možnostech. Neřekla bych, že je dítě luxus. Dříve, než jsem se stala matkou jsem byla trochu na pochybách, ale dnes už vím, že se dá vše zvládnout. Chce to jen zatnout síly a občas trochu zariskovat.

Co je důležité... souložte často a důkladně!!!

Autor: Eva Bednářová | pondělí 5.11.2007 6:18 | karma článku: 10,57 | přečteno: 1594x