Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

das

22. 1. 2008 10:49
Plzak by rekl

presne slysim co by ti poradil Evo pan Plzak :-) najdi si milence ;-D

0 0
možnosti
K

Kakarel

22. 1. 2008 3:11
ženy

Co Vy víte Evičko o chátrání? Já už se ráno radši nedívám ani do zrcadla. Kouty do půli hlavy, ruce rozklepané od chlastu z nešťastného manželství. V autobuse mě pouštějí sednout i ženy středního věku. Do práce se někdy po opici dostanu tak v 11hod., protože jsem vyčerpán už v autobuse a jedu další kolo. Vyzvednu děti, uvařím, vyperu, uklidím a večer ještě dělám směšné pohyby do noci. Proč jsme se chlapi nenarodili jako ženský! A pak chátráme a chátráme Evičko.;-D

0 0
možnosti
S

Stiller

22. 1. 2008 2:40
Zeny v manzelstvi

nechatraji.Je dokazano,ze vdane zeny ziji dele nez zeny svobodne.

Ale rekl bych,ze problem ceskych zen je ze jsou pozadu.

Pokud chodi do prace a vydelavaji slusne penize,tak at si najmou pani na uklid.Jenze jim je to blbe,co tomu reknou lidi?

Take maji pocit,ze zehleni je lepsi nez mit susicku,ceske hospodynky proste nikdo nepresvedci,ze susicka usetri hodiny a hodiny casu.

Kdyz se chce,tak to jde.Jde to varit a uklizet a starat se o rodinu a pri tom vsem vypadat dobre,jen se to musi umet.Ceske zeny sice chteji vymozenosti zen zapadnich,ale jejich chovani je jeste dost vychodni.

0 0
možnosti

das

22. 1. 2008 10:44
Re: Zeny v manzelstvi

je vedecky dokazano, ze slunce vyjde kazde rano sta ti stika nuda je... nana ;-D;-D;-D

0 0
možnosti

Sissi

22. 1. 2008 2:08
Ja osobne

jsem v domacnosti,varim,uklizim a staram se o syna.Muj manzel pracuje a nosi domu penizky.Nejsme nijak bohati,ale jsme spokojeni.Kazdy si musi ujasnit,co je pro ne dulezite.Ja sice mam malo casu na sebe ( a to nechodim do prace),ale udrzuji se,chci vypadat dobre.Zeny v Cesku to obcas prehaneji,kdyz vidim ty nove matky,to  ze mate dite,neznamena,ze se musite automaticky oblekat do rifli ci teplaku...

Je to na kazdem,jak si to zaridi.My zijeme podle hesla ; Bordel v byte,stastne dite....

Je to jen a jen na zene,jak si zaridi domacnost. 

0 0
možnosti

pavel

22. 1. 2008 2:25
Re: Ja osobne

My žijeme podle hesla "Bordel v bytě, no co se dá dělat", ale váš příspěvek mě nadchl :-) Dobrou noc.

0 0
možnosti
PO

POToole

22. 1. 2008 1:51
Protoze se boji samoty

Zeny se drou a trpi protoze se boji, ze kdyby vse nezvladly na jednicku, muz by je opustil. Paradoxne, mnoho muzu opousti prave tyto strhane manzelky pro ty, ktere ktere o sebe dbaji a mysli v prvni rade na sebe. Muze totiz pritahuje vesela, bezstarostna zena vice nez ta, ktera se neumi uz ani usmat a dala svou "dusi" rodine. Navic, nase manzelka take ukazala spatny priklad svym detem, takze ze synu vyrostou stejni sobci a pitomci jako jejich otec a z dcer nestastne chudinky, slouzici dalsimu muzi.

Zena se musi branit a vybudovat si svou pozici v rodine tou jedinou a skvelou zbrani - svou zenskou lstivosti. Pokud muze pozadate o pomoc, jeho pomoc ocenite a ukazete mu, ze je to i v jeho zajmu, aby manzelce pomohl, bude pomahat - podilet se na behu domacnosti sam a rad.

A pokud ma doma jednoho z mala pitomcu, kteremu to nedojde - at ho vrati mamince a najde si poradneho muzskeho..

0 0
možnosti

alex hart

21. 1. 2008 23:09
Vylíčila jste to moc pěkně...

Já Vám zase vylíčím budoucnost toho, kam Va a Vám podobné celou společnost směřujete.

1) Uděláte ze všech mužů postupně podpantoflisy, kteří vám budou uklízet, vařit a prát, jako ten váš (o kterém jste dnes napsala) a později i žehlit.

Co pak budete dělat Vy nebo Vaše následovnice, které se dožijí toho vítězství?  A co očekáváte od mužů? Zcela podřadné a vedlejší role?

To je vše natolik proti přírodě, že se obávám, že tento vývoj nemůže dlouhodobě uspět. 

2) Proto se domnívám, že to celé nedobře skončí. A že ty dnes zdánlivě méněcené rasy, kde prostě jenom feminismus ještě nevypuknul, převálcují postupně svět bílých, právě a jen proto, že bílí muži podlehli ženám a nejsou tudíž konkurence schopní a bojeschopní, aby se měřili s těmi, co si na hlavu srát nenechali. Tak bych to viděl já. Ale to je otázka ještě pár generací, než na tohle dojde.          

0 0
možnosti

pavel

22. 1. 2008 0:50
Re: Vylíčila jste to moc pěkně...

NEDOJDE!

0 0
možnosti

ganesh

21. 1. 2008 19:11
logical fallacy

Chatraji vsechny zeny bez vyjimky nebo jen nektere? Jsou vsechny bloggerky na idnes hloupe nebo jen nektere?

0 0
možnosti
ŠB

Štěpán Binko

21. 1. 2008 18:38
Každý má co chce a co (a o co) se zalouží

Jenže ženy, které tak srdceryvně popisujete to tak chtějí. Dokonce to dovolily. Nechaly to do tohoto stavu dospět. Vyjma případů, kdy jsou týráním donuceny takové chování muže trpět, leží odpovědnost rovným dílem i na nich. Ony přece mají právo, kdykoli takový vztah opustit.

Zrovnat tak souhlasím s tím, že v tramvaji, metru nebo autobusu lze vidět stejné případy, model "muž".

Žena si nebere údržbáře, muž hospodyni a uklízečku. Na druhou stranu má žena k domácnosti přeci jen o něco blíž než muž a jde o to, aby doma neplnila roli služky, ale vyrovnané partnerky. Jaké si to kdo zařídí, takové to má.

To celé je ale jinak, je-li žena doma, jako žena v domácnosti.

P.S. Právě jdu dělat houskový knedlík, přítelkyně uvařila kuře na smetaně ;-)

0 0
možnosti
ŠB

Štěpán Binko

21. 1. 2008 18:50
Re: Každý má co chce a co (a o co) se zalouží

Zaslouží :-)

0 0
možnosti

cote d'or

21. 1. 2008 16:07
ježišmarjá ženská

co to kvákáte? domácnost je vizitka? proč ji potřebujete někomu ukazovat? když nechcete vařit, naznačte manželovi, v které restauraci si přejete pověčeřet. a neberte si chudáka, který na to nemá, a nepozná rozdíl mezi manželskou a uklízečkou.

0 0
možnosti

pavel

21. 1. 2008 14:20
Znám chlapy,

co v manželství přišli i o vlasy! Neymslete si, není to sranda ani na druhé straně :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1931x
mám svůj názor,ale ráda si ho nechám vymluvit, když mi dáte pádný argument,jinak jsem grafička,básnířka a poradce v oblasti přírodní medicíny.
www.naturessunshine.cz