Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Milan Krajčovič

14. 2. 2008 21:44
tak se taky připojím :-)

Myslím, že češi nejsou nesnášenliví ale naopak nechají si dlouho dělat na hlavu - co je ale moc to je moc. Vybití amerických indiánů bylo neodpustitelné. Byla jim ukradena jejich zem. USA je odpovědná za jejich osudy a musí pro ně dělat co se dá. Černochy si do země importovali a musí to respektovat.

Cikány sem nikdo nezval, nikdo jim nevzal zem, nikdo po nich nechtěl nic, než aby (když už tady jsou) se přizpůsobili. To za mnoho generací neudělali a to přes to, že se jim dělalo pomyšlení.

Každý nepřizpůsobivý druh evoluce prostě zrušila.

Myslím, že dobré vůle bylo hodně ale bez odezvy. Jsou i slušní cikáni ale je jich moc málo.

0 0
možnosti

cizinka

14. 2. 2008 3:55
i cernosi si museli vydobit sva prava???

To je sice pravda, ale srovnavat to se situaci v CR je dost legracni. Cernosi byli otroci, kteri po propusteni na svobodu zadna prava na svobodu nemeli. Nesmeli se vzdelavat, vse bylo segregovane. Je snad v CR nejake lyncovani? NEsmeji snad chodit do skoly? Maji zvlastni zachody jen pro Romy? Je to tezke, ale vetsina lidi ma jen negativni zkusenosti s nimi. Je jen malo Romu, kteri se opravdu integrovali do Ceska. Nikdo jim nebrani studovat a stat se vydelecne cinnymi.

0 0
možnosti

hněvin z mostu

14. 2. 2008 3:28
přijed na "výkend" do Chanova

stačí na tři dni a potom si napiš co chceš !!...estli ti zůstane tuška nebo péro ??

0 0
možnosti

Dalibor_S.

17. 3. 2008 7:06
Re: přijed na "výkend" (weekend=víkend) do Chanova

0 0
možnosti

Viper

13. 2. 2008 22:20
"Akademicky" citim podobne jako autorka, ...

....ALE mam na to takovy koeficient, treba tady v USA "na ty cernochy". ZDURAZNUJI, ZE MAM NEJLEPSI VULI K CERNOCHUM, NEMAM S NIMI PROBLEMY AP. Ten koeficient jsem vymyslel po podobnych argumentech "kdo je horsi". Jde o statistiku "plusu" a "minusu" v prinosu pro spolecnost. Porovnat, kolik toho prinese pro spolecnost "tisic prumernych" belochu. GDP, dane, dobrovolna cinnost, starost o rodinu atd. Nyni se odecte "minus" teto skupiny. Skody zpusobene kriminalitou (naklady na policii, soudy, vezeni...obeti ap.) , nasledky rizeni aut bez pojistek, nasledky odbyteho vzdelani, nasledky neschopnosti/neochoty udrzet zamestnani.....Podobne se provede u, tady treba, Romu........Porovnat vysledky v Kc./osobu.

0 0
možnosti
LD

kadel

13. 2. 2008 20:53
vidím

že nějaké reakce autorky už se nedočkáme. Předpokládám, že se chvíli odmlčí a pak napíše nějaký líbivý pozitivně laděný článeček.

0 0
možnosti

VašekBrno

13. 2. 2008 19:23
co to je

 Romové? já znám jen cigány...:-P

0 0
možnosti

lucie

13. 2. 2008 17:07
autorko,

:-©

0 0
možnosti
AH

nyny.

13. 2. 2008 16:59
šmankote

jsem netušila, že někdy můžu zvolat, zpátky s delfínama

0 0
možnosti

důchodce

13. 2. 2008 14:28
Evo, Evičko

Toto přece nemůžete myslet vážně!! Nebo snad "upřímně"

0 0
možnosti

alex hart

13. 2. 2008 13:38
Stále dokola

Jo, jo, je to vsechno stále dokola.

Jasně, že jako slušný člověk nebudu zbytečně zhoršovat už tak dost blbou situaci a tak v diskusích na toto téma nepouužívám žádné nadávky a našim tmavým spoluobčanům říkám Romové. Ale ta pitomá pozitivní diskriminace mi opravdu vadí. A stejně tak jako toužím po korektnosti v politice i v jiných vztazích mezi lidmi, tak samozřejmě toužím i po tom aby se měřilo všem stejným metrem. Tedy i Romům.

A velmi souhlasím s tím, aby se dávky vyplácely jen tehdy, když je ktomu skutečně pádný důvod a ne automaticky jen proto, že o ně  někdo požádal. Takže ten komu tady budu spílat, nejsou Romové, ale naši neschopní politici a úředníci, kteří se mají starat o věci veřejné, ale místo toho si zjednodušují život, jak to jen jde.

A proti Romům opravdu nic tak hrozného nemám, i když jsem už byl jako malej od nich okradenej a měl jsem i jejich kudlu v pr... no spíše v noze. Jenže to dovedou i bílí, takže bych to zase tolik nedramatizoval.

alex hart

0 0
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1931x
mám svůj názor,ale ráda si ho nechám vymluvit, když mi dáte pádný argument,jinak jsem grafička,básnířka a poradce v oblasti přírodní medicíny.
www.naturessunshine.cz