Paroubek, báječnej chlap do nepohody

Jsem krásný, mladý, štíhlý, se smyslem pro humor a dokonalým zdravotním stavem. Momentálně šťastně ženatý a pravdomluvný. Takže ideální politik.

Nevím, proč má neustále pocit, že na něj někdo útočí, křivě ho obviňuje, avšak sám řadu věcí vysvětlit neumí, nebo jen nepovažuje za normální, aby se veřejnost skutečnost dozvěděla. (např. financování a policie v den svatby, kdopak to tedy nakonec platitl)

Pane Paroubku, mám dojem, že trpíte schizofrenií, kde máte pocit, že se neustále stáváte terčem útoků, kde hlásáte, že ODS neumí prohrávat atd. A co vy? Vy snad umíte? Vzpomínáte si na to, jakou maškarádu jste předvedl v den, kdy ODS vyhrála volby?

 Ano 87% voličů ČSSD by šlo volit J. Švejnara, ale proč? Protože o něm něco ví? Protože ho považují za toho nejlepšího kandidáta? Omyl! A ještě jednou omyl! Voliči se většinou spíše přiklání k názoru strany,  kterou zvolili. Než přeteče pohár jejich trpělivost, uplyne často mnoho času. Navíc, velká spousta voličů je z řad ČSSD právě proto, že pracují jako státní úředníci a za moci ČSSD se mají platově lépe. Až jim dojde trpělivost a chuť sledovat maškarády v poslanecké sněmovně, půjdou k volbám, ale hlasovat pro ČSSD rozhodně nebudou.

Měla bych pro vás jednu radu: Pokud máte opravdu pocit, že na politické scéně je bordel, odejděte! Myslím, že se bez vás obejdeme, neboť než jste vstoupil do podvědomí veřejnosti, byla tu alespoň trošičku důstojnější politika.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Eva Bednářová | středa 20.2.2008 14:10 | karma článku: 39,69 | přečteno: 3768x