Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

das

22. 1. 2008 10:26
zaskocilo mi :D

u ty vety nedivme se ze vysychame mi zaskocil rohlik ;-D;-D;-D to bylo necekany ;-D a proc si myslis Evo ze vsichni muzi jsou pohodari a vsechny zeny nervove labilni?

0 0
možnosti

Petr Bezruč

22. 1. 2008 8:53
O ženách.

Víš co děl s antickým klidem tragéd slávou ověnčen?

"Bohová dát měli lidem děti bez účasti žen."

Sám si cestu žitím klesti, zbrojným ostnem jako jež.

Zestárneš? Jdi ženám z cesty! Mlád-lis, jdi jim z cesty též.

0 0
možnosti
K

Kakarel

21. 1. 2008 21:12
zvíře

Já taky často můžu z Vás ženy, vyskočit z kůže. Často lituju, že jsme si neochočili jiné zvířátko, hlavně němé!!! Stačí, když k nám příjde ženy sestra a je doba zpráv. Obě začnou mluvit najednou a zároveň se i poslouchají navzájem. To je na střelbu do ,,vlastních ,, řad!;-€:-©

0 0
možnosti

Petr

21. 1. 2008 23:58
Re: zvíře

R^R^R^;-D;-D;-D;-DTeď jsem spadl z křesla ;-D

0 0
možnosti

alex hart

21. 1. 2008 21:12
Největší chudáček na světě...

Já si vůbec nemyslím, že muž je největší chudáček na světě. Ono všechno na světě má nějaké klady a zápory. 

Ale nějak se nemohu zbavit dojmu, že když ke všem těm feministickým výlevům, blábolům i k tomu útočnému a někdy až dost vulgárnímu feminismu budeme neustále mlčet, tak že to také není dobře.

Dnes ještě zdaleka nejsou muži největšími chudáčky na světě, ale jestli to tak půjde dál, tak se k tomu, milé dámy, velmi brzy (už jen za pár generací Vaší výchovy Vašich synů) konečně dopracujete. To jste přeci chtěly, ne?

Tak nač si doprkýnka neustále stěžujete? Že je ten proces příliš pomalý, snad ?

0 0
možnosti

alex hart

21. 1. 2008 21:02
Milé dámy, víte proč ...

mají ženy (alespoň zde na blogu) tak intenzívní touhu si neustále stěžovat na muže? Já ne.  Ale zato vím, proč si s tím muži nikdy nezačínají jako první. Protože moc dobře vědí, že není moudré šťourat do vosího hnízda klacíkem.

Zato některé naše partnerky to neustále zkoušejí a velice se pak diví, když ten jejich muž, který má přece vždy vyzařovat klid a být jim oporou, se naštve a seřve je. Ona prostě ta naše trpělivost má také nějaké hranice. A jestli si myslíte, milé dámy, že jste tu proto, abyste tu hranici naší trpělivosti každý den znova hledaly, tak se pak nedivte. Ono to není nic příjemného.

Vy samy přitom obvykle nejste vůbec schopny takového sebeovládání, jaké neustále vyžadujete po nás mužích.  

A když už toto cvičení trpělivosti  musíme s Vámi podstupovat,  a ještě neustále Vás máme ještě přitom ujišťovat jak Vás máme rádi (protože pravdu byste neunesly), nedivte se, že je nám z takového pokrytectví někdy docela blivno.

Jenže komu se stím má muž svěřit? Mamince snad?

0 0
možnosti
DB

doktor_bota

21. 1. 2008 20:23
Já to nějak nechápu - pravda, jsem jen chlap, ale přesto.

1) Žena chce, aby jí její partner věnoval veškerou pozornost, což lze vysledovat například v situaci, kdy se mi moje přítelkyně dovolá uprostřed práce (například jednání, kde sedí 30 lidí) a chce si povídat o tom, jak moc ji miluju, protože ji zrovna seřval její šéf. Ano, miluju ji, důkazem toho je, že ji i přesto nenechám narazit na kůl a jsem jen odměřený a po několika "promiň, miláčku, musím končit" zruším spojení a nikoliv ji.

2) S tím sexem je to víceméně pravda, ale to můžou být ženy jen rády, protože jinak by prostě žádný nebyl. Ani autorce by se pravděpodobně nelíbilo, kdyby ji její partner během milostné předehry vybízel k hodnocení stavu portfolia, kurzovních trendů a vlivu růstu produkce plastů v Číně na cenu hypoték v Mexiku.

3) Žena předpokládá, že se o svého chlapa může opřít, když se něco nedaří, což je normální stav. Je naším úkolem vyzařovat pohodu - není to proto, že bychom necítili problémy, je to proto, že hysterické záchvaty většinou potíže nevyřeší.

0 0
možnosti

ganesh

21. 1. 2008 20:28
Re: Já to nějak nechápu - pravda, jsem jen chlap, ale přesto

Doktore, a proc si na schuze a jednani nevypinate mobil?

0 0
možnosti

alex hart

21. 1. 2008 20:13
Milé dámy, mám takový neodbytný dojem...

že trendem poslední doby (a zejména feministek) je dělat z mužů neustále a čím dál větší blbce.

Děkuji proto autorce,  a velice oceňuji, že celkový tón jejího blogu je alespoň trochu smířlivý a umožňuje mi slušně odpovědět. To u jiných autorek moc dobře nejde.

Tedy k věci: prý jsou muži stále v pohodě. Ale to přeci vůbec není pravda. Muži jsou dnes a denně neurotizováni vším možným. Už odmalička se u nich projevuje soutěživost, protože muži jsou přírodou naprogramováni k permanentnímu boji o prvenství ve své tlupě. Stejně tak jsou ženy přírodou naprogramovány k něčemu jinému (ale to zde nechci z důvodu malého prostoru rozebírat). Kromě toho muže stresuje celá řada dalších věcí. Ačkoliv je tak muž dodnes od přírody uzpůsoben, bohužel tuto svoji výbavu nemůže v moderní společnosti téměř vůbec využít a nemůže prostě např. dát beztrestně všem prudilům jednou provždy přes držku. K tomu všemu pnutí samozřejmě přispívají svoji „troškou“ i ženy v okolí mužů.

pokračování

0 0
možnosti

alex hart

21. 1. 2008 20:15
Milé dámy, mám takový ... -2-

pokračování

Aby se muži ze svých někdy dost otravných partnerek nezbláznili, musejí se brzy, již před pubertou, (a to i vůči své matce) naučit určitou formu duševní  hygieny, jejímž základem je právě ono autorkou zmíněné vyzařování duševního klidu a řešení problémů ve své vlastní režii, bez spoluúčasti celé rodiny. Je tomu tak proto, že když to muž nevydrží a před ženou si postěžujete, ona rozpoutá peklo tisíce dobře míněných rad.  Když to pak nervově nevydrží v dospělosti a své domácí tyrance plácne jednu přes hubu, stane se zločincem a ona mu to (třeba i před soudem) spočítá. Když se rozčílí žena a mlátí svého muže (většinou do hlavy), obvykle se to jen přičte k jejím jiným v podstatě roztomilým hysterickým výlevům a muž se kvůli tomu obvykle nesoudí. Úspěšný muž se s tím vším prostě celkem brzy musí naučit žít, protože v životě musí čelit i jiným stresům, a někdy i daleko horšího kalibru, ve škole, na vojně, v práci, prostě v celoživotním boji o chleba a postavení ve společnosti.  

0 0
možnosti

georg

21. 1. 2008 19:47
Telátko

S prominutím Váš muž asi je pěkný ňouma, když vydrží s takovým "přemýšlejícím" telátkem jako jste vy! Pokud své škatulkování muž-žena myslíte vážně,tak jste stejně omezená,jako šovinista,který tvrdí že ženská má vytáhnout ruce z dřezu,jen když přivezou uhlí ...Rv

0 0
možnosti

ganesh

21. 1. 2008 19:32
muzi za vase problemy nemohou

Mila damo, vaznem nevim co mate za problem s muzi, ale ze nejaky mate je celkem ocividne. Kdyz jste tak stastne vdana a zamilovana, tak nechapu proc na muze tak nadavate.

0 0
možnosti

Eva Bednářová

21. 1. 2008 21:28
Re: muzi za vase problemy nemohou

vaše omezenost nezná mezí, článek byl podpora mužů, neb jste všichni tak natvrdlí, že vám to zřejmě nedošlo, bohužel

0 0
možnosti

Pax vobiscum

21. 1. 2008 19:25
Tedy, mladá dámo,

při vší úctě k něžnému pohlaví, Vy jste ale jelítko ;-D

0 0
možnosti