Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vlastik

11. 12. 2007 8:45
Fakt smekám

Tenhle člověk,náš lupič,na kterého jen tak někdo nezapomene,je pro mě opravdu král králů...Rozhodně si myslím,že měl všechno tak dobře promyšlené a že už ho nikdo nenajde...Tenhle frajer ukradl půl miliardy a ještě se vrátí do práce dokončit šichtu...A to bylo to nejchytřejší co udělal...Díky tomu měl spoustu času zmizet...Proto si myslím,že je opravdu vychytralý a jen doufám,že ho nenapadne nastěhovat se vedle Krejčíře...A kdo to zaplatí..?Pojišťovna,ta se ztoho myslím vykrucovat nebude,ale nezaplatí celou částku,protože u takových firem,kde se točí velké peníze je ve smlouvě určitě nějaká spoluúčast a určitě zvedne firmě pojištění tak,že firma bude platit ročně  hříšné peníze za pojištění...A na závěr panu důchodci,který se tady taky vyjadřoval,,NA NÁVRHY ŘEŠENÍ MÁME JINÉ-PODLE VÁS VOLIČŮ SCHOPNÉ-JÁ ŘÍKÁM NESCHOPNÉ LIDI,KTEŘÍ SE NEUMÍ POMALU ANI PODEPSAT A JEN JE ZAJÍMÁ  HLASOVÁNÍ O ZVÝŠENÍ SVÝCH PLATŮ...

0 0
možnosti

Adam

6. 12. 2007 20:17
A CO GRAMATIKA

Teda, já moc nevím, ale psát takhle veřejně, alespoň bych si to po sobě přečetl, nebo možná zde Eva to udělala, ale neví, že věty se od sebe oddělují čárkami, pak se omlouvám za nepříslušný komentář k zbrklosti.

Adam

0 0
možnosti

Kačislava

6. 12. 2007 11:57
Kam mu pošlou mzdu

Mám dotaz pracovní dobu neporušil a zajímalo by mě zda mu vyplatí jeho řádnou mzdu na jeho účet. Nebo budou zlý a nechají si jí¨. Dovoluje to vůbec zákoník práce

0 0
možnosti

Zaza

5. 12. 2007 19:38
hah

Ten je lidi hustejR^ kam se hrabe michal červín;-D;-D

0 0
možnosti

důchodce

4. 12. 2007 14:14
Jak tak čtu

pánové (Tonda, Honza, Karel a beran) Vaše diskusní příspěvky, plyne z toho jediné poznání. Pouhé prázdné plkání. Asi oprávněné a spravedlivé, leč bez jediného návrhu řešení, bez jediné myšlenky, jak se všech těch gaunerů zbavit. Jak a kde  proboha nalézt několik tisíc jedinců, schopných a ochotných pracovat v politice a veřejné správě pro obecný, nikoli vlastní prospěch. Zdejší absurdní situace však vyvolává doměnku, že i z oněch čestných se zakrátko stanou stejní hajzlíci, ne-li větší těch současných. Přiznávám se dobrovolně a bez mučení, že stejně jako Vy nemám nejmenší ponětí, kde ty poctivé, skýtající jakous takous záruku, sebrat a dosadit do funkcí. A jak se těch současných zbavit demokratickým způsobem. Vždyť mají vše, policii, armádu a vidíme téměř denně, že nikde neváhají je na nespokojené lidi v ulicích poslat. Takže, CO S TÍM, PÁNOVÉ?

0 0
možnosti

Tonda

4. 12. 2007 9:11
Smích

Co dělat s technologi mulitantní moci, která je zabezpečena policií, zákony, přístupem do ČT,ČRo, deníků (HSP) a mají imunitu???Podněty na Státní žalobce se odloží= politici jsme nevinní:My vládneme, vy držte hubu a krok!!! Tak jsem přes demokratickou léčku dosáhli toho, co jsme chtěli bohatství a moc!! Chcete to občané také??? Tak pojďte k nám do naší strany ,ale pozor- klany jsou již nastaveny- demokratickou diskusi zapomeňte. Ano lidu jsme vzali naději, on si jí nezaslouží je hloupý a líný, tak mu vládnem my zločinci, převlečení za politiky. Mnozí již 15 let. To je úspěch. To je loupež tisíciletí pár stovek miliónů- jenom Smích

0 0
možnosti

Honza

4. 12. 2007 9:01
Krize před koncem

Co se může ještě rozkrást- kromě peněz v hotovosti?

Kdosi řekne úplně všechno i naděje! A to je největší krádež až tisíciletí!!! Světu dokážeme, jak jej ignorujeme a chceme mu radit, jaké má náklady GO, jak za tento doložený jev lidstvo nemůže ovlivnit, dovede si někdo z normálních občanů předsatvit reakce účastníků konference, kteří neví co je ironie, ti si museli ťukat na hlavu při projevu Klause v OSN, odkud ten pán je? Ze země v EU, co se v bezpečnostní agentuře G4S ztratí 562 000 000,-Kč v sobotu (109 kg největších bankovek, ve 100 Kč to je 5 000 Kg) Vážení politici ještě se nestydíte za zemi, v které vládntete, v níž soudci a žalobci jsou také zároveň obhájci zločinců, v níž politici namísto správy věcí veřejných a snhy rozhojnit naše bohatství vymýšlí tunely jak prodat vše co lze- vodárenství, letiště, Unipetrol, nakoupit co nejvíce  zbytečností, které zajistí miliónové provize, do sdělovacích prostředků lhát, Americkým vyšetřovatelů sdělit, že při gripenech nebyla korupce atd.

0 0
možnosti

Karel

4. 12. 2007 8:44
Zločin u moci=krádež s imunitou

Beran má pravdu, někoho to zajímá, co jsme za stát, v němž se rozkrade 20 biliónů národníhop majetku pod dohledem zvolených zástupců lidu,ti mají nad zločiny, které kryjí dokonce imunitu- nelze je trestat=odsoudit. 6300 odsouzených běhá po svobodě(kradou dál)14 500 lidí pachatelů je nezvěstných, zločince soudíme 12 let a na svobodě! To jsme divný národ, že si to necháváme od politické bandy líbit. Zvolili jsme extrémně mizerné občany do poslaneckých lavic- jaký národ taková vláda? Mizerové co mají jedinné na srdci, nakrást a zajistit se bezpečně. Měli bychom požádat EU o pomoc, sami to v Čechách nezvládnem!!!!Popjďme již něco udělat, je nejvyšší čas, před totální krizí a úpadkem, dokradením poslední koruny!!!

0 0
možnosti

beran

4. 12. 2007 8:19
Jaká loupež století?

Co je to proti různým "podivným" privatizacím, veřejným zakázkám, krachům bank a možná úmyslně prohraným arbitrážím. Tam zmizely a mizí stovky miliard a po nikom policie nepátrá. V poslední době se třeba psalo o řediteli myslím, že konsolidační agentury, který převedl 0,5 miliardy do švýcarské banky. A jako vždy, nikdo za nic nemůže a nad penězi se zavřela voda. Kradení peněz v hotovosti je jen neohrabaná drobná zlodějina, ovšem ve větším měřítku.

0 0
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1931x
mám svůj názor,ale ráda si ho nechám vymluvit, když mi dáte pádný argument,jinak jsem grafička,básnířka a poradce v oblasti přírodní medicíny.
www.naturessunshine.cz