Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jarka

4. 2. 2008 21:40
nerozumim

tomu. Pro rodinu blizky clovek statistikou nikdy neni. A pro druhe? Ja Vaseho dedecka neznam, nemam k nemu vztah, mam vztah k tomu svemu. A pokud ma dedecek Vas, rodinu, tak kde je ta nedustojnost?

0 0
možnosti

Milan

4. 2. 2008 21:38
Poměr starých a aktivních lidí se stále zhoršuje.

Již brzy nebude dost lidí na to, aby se o staré lidi starali.

0 0
možnosti

Migel

4. 2. 2008 21:24
Hmmm

Ono to je tezke... Prat si muzete cokoliv,ale spis musite sama neo udelat,pripravit se,aby jste tako neskoncila. Stat neni Vas opatrovnik,jsme dospeli a musime se postarat sami o sebe. Ale souhlasim,i umirani je soucast zivota a dokud clovek neremre,zije a je o porad clovek.Karma...

0 0
možnosti

Kolombo

4. 2. 2008 21:16
Chucpe je,

že dnešní malé důchody a nedůstojné podmínky stáří nejvíc kritizují socani a komunisti, tedy přesně ti, co naše dnešní zaostání za Evropou zařídili. Nebýt jich, mohli žít naši důchodci stejně jako rakouští.  Další problém je, že pokrok medicíny udrží na živu víc lidí než dřív, ale stojí to víc peněz než odpovídá výkonu společnosti. Ta, aby si mohla drahou léčbu dovolit, musí víc pracovat a zákonitě se pak lidem nedostává času k tomu, aby se svým nemocným rodinným příslušníkům mohli věnovat.

0 0
možnosti

Veronika Dofková

4. 2. 2008 19:26
hodně sil...

je to těžké já vím, ale myslím na vás

0 0
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1931x
mám svůj názor,ale ráda si ho nechám vymluvit, když mi dáte pádný argument,jinak jsem grafička,básnířka a poradce v oblasti přírodní medicíny.
www.naturessunshine.cz