Je to všechno jedna verbež

Připomíná mi to pohádku císařův pekař-pekařův císař. Všichni dohromady uděláme moc, ale v našem případě spíš všichni dohromady neuděláme nic.

idnes

Když vstupovala ODS do vlády připomínalo to půl roku spíš škatule hejbejte se.

Vláda se sestavila, všem lidem v našem státě byla politická scéna pro smích, pro pláč a pro facku by snad každý z nás nešel daleko.

Kauza Čunek byla tak dlouho obepsávaná, že jednou z ní snad vznikne slušná anekdota na pokračování. Jestli se ale budou smát všichni o tom silně pochybuji. 

Vyhazovy z řad ČSSD vzpomenuly dobu minulou a rozhodně nemají s názvem strana demokratická zhola nic společného. Buď budeš cedit krev a jako slepice snášet naučená slova z pUSY, nebo táhni, odkud jsme tě vytáhli.

Reforma zdravotnictví rozdělila čechy na dva tábory. Stejně jako poslaneckou sněmovnu. A jak to vyřešili teď? Pokud vyhrajeme příští volby, poplatky zrušíme. No to je mi tedy spolupráce.

Tak to vypadá, že ze svých peněz platíme poslance za to, že jeden něco vymyslí, druhý to pošlape, protože to je totální hovadina, třetí mu dá facku, že blbě kecá, hromada to schválí, aby to za pár let další hromada zrušila. No to jsme to teda dopracovali.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Eva Bednářová | úterý 8.4.2008 22:41 | karma článku: 22,97 | přečteno: 1950x