Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

nyny.

16. 1. 2008 21:29
no nevím

sama autorka píše, že kluk sebou trhl, takže měl špatné svědomí a strach, zřejmě začátečník.JInak by nemrk okem, takže bych osobně taky preferovala ho vytahat za uši nežli předat pokladní. Jó kdyby to byl výrostek nebo drzoch od pohledu, to už bych si rozmyslela. Řekla bych, že to chce víc citu, ale každý tu hranici má jinde, není jednoduchí říci, co je dobře, co je špatně.

0 0
možnosti

Milan Krajčovič

16. 1. 2008 16:25
to je dobré zrcadlo společnosti

Je k smíchu (spíš k pláči) jak se do autorky (někteří) navážíte. Fak na webu je každej machr. Je to tu jak na základní škole.  Příběh je naprosto čitelný a pochopitelný ale asi jen pro normální lidi.

0 0
možnosti

Ranito

16. 1. 2008 12:33
myslim ze krast musel

asi poslednich 30korun dal za leky pro nemocnou babicku, a na Lednacka mu uz nezbylo, no. muze za to zla vlada ;-D

0 0
možnosti

ivy5

15. 1. 2008 20:09
Na křiváka nenarazíš ...

Tak vy jste ho natřela ?

Dneska člověk na křiváka nenarazí - všude samej kámoš :-©

0 0
možnosti

Grush

15. 1. 2008 19:48
Věru

statečný a obdivuhodný čin, hodný zveřejnění! Jdu si hodit korunou, kdo z nás je větší blázen: zda autorka že to píše anebo já že na to reaguju ;-D

0 0
možnosti

Eva Bednářová

15. 1. 2008 23:04
Re: Věru

ano myslím, že to stálo za zveřejnění. Takže blázen budete nejspíše vy???

0 0
možnosti

abcde

15. 1. 2008 17:43
Spravedlnost se zavázanýma očima

Kluci od Biolihu se musí asi ohejbat smíchy, když někde třeba v televizi vidí, jak někoho zašili proto, že ukrad v obchoďáku rohlík...

0 0
možnosti

Q.W.E.R.T

15. 1. 2008 17:38
Podstatná změna

Dnes už se "nepráská" jako za bývalých komunistů, ale oznámit se to prej musí.

0 0
možnosti

Wolf

15. 1. 2008 17:17
To je najednou "morálky"!

Tak upozornění na zloděje je podle zdejších rozumbradů udání a práskání - to jsou mi věci. Milí odsuzovači "práskání", doufám, že takto vysoký morální standard držíte i v momentě, kdy jde o víc než o zmrzlinu. Například, když se v tramvaji chystá několik chuligánů dát někomu přes držku, protože si jako jediný dovolil vystoupit proti tomu, že dělají bordel. No nebudu vás napínat, naposledy jsem zůstal v té tramvaji sám. Těch dalších asi 100 lidí bylo najednou hluchých, němých, zahleděných do země a asi i bezrukých, protože se nikdo ani nepokusil vytáhnout mobil a dělat, že volá policii.

Naďo, fifi, kiko, jarmilo a Dvoracku z Ostravy - vy jste tam předpokládám nebyli, že? Vy byste to jistě vyřešili rázně, přímo a sami.

Bohužel to vypadá, že podobné typy se vyskytují pouze ve virtuálním světě internetu. Být v té sámošce, tak se otočí pryč a jedou pro minerálky :-)

0 0
možnosti

NaďaD

15. 1. 2008 18:30
Re: To je najednou "morálky"!

Vážený Wolfe, že takto nekřičíte, když nás okrádají řetězce ve velkém. Rohlíky se nejen zdražily, ale i na váze zlehčily. Maso se tam pomalu kupovat nedá a o Silvestra mi namarkovali salám za 140,- Kč náhodou a omylem za 1250,- Kč a já budu honit kluka s bonbónem a vychovávat ho. Ať si ho vychovávají doma. A nepleťte hrušky s jabkama. Když někoho někdo bude chtít zbít, tak já šedesátiletá baba mu tedy fakt pomoct nebudu moci, protože dostanu na budku jako 1. Přečtěte si článek Vaší kolegyně, jak zvedala upadlou babku a nikdo jí nepomohl a co myslíte že je v diskusi ? Koukněte se sám. Škoda, že neohrožená autorka nehlídá morálku našich politiků, to bychom pak mohli klidně spát.8-o

0 0
možnosti

oId fashioned Vince III..

15. 1. 2008 16:45
buďte ráda, osobo,

že jste chytla zlodějíčka a ne nějakou venerickou chorobu...

0 0
možnosti

Hucul

15. 1. 2008 16:39
Praskaci a praskacky.

Docela se mi zveda zaludek, jak tu vsichni horli proti takzvanemu udavacstvi a praskani. To jste se vsichni pomatli? Ten spratek muze mit v druhe kapse kudlu a milou autorku zranit. Ten spratek si taky nebude z jedne zenske nic delat a priste pujde a udela to zas. A predevsim, autorka zije ve state, kde plati po certech slusne dane na to, aby se sama musela zabyvat prosazovanim zakona. Timhletim drzenim pod poklickou VY VSICHNI JAK TU HORLITE prispivate k te hnusne mentalite, ktera zpusobuje, ze kdyz na policii prijde zmlacena zenska, dozvi se od policisty, ze je udavacka a nemela by se vuci tomu prasakovi, ktery ji tohle doma udelal, chovat tak neloyalne. Jakapak loyalita? Zlocinec patri do rukou patricnych organu, protoze prestoupil zakon. Soudce lync uz tu davno neni treba, vime?

0 0
možnosti

NaďaD

15. 1. 2008 16:49
Re: Praskaci a praskacky.

Tak ať nás paní  autorka nemátne, ona přeci napsala:Jak jsem chytila zloděje. No a chytila ho ? ;-(

0 0
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1931x
mám svůj názor,ale ráda si ho nechám vymluvit, když mi dáte pádný argument,jinak jsem grafička,básnířka a poradce v oblasti přírodní medicíny.
www.naturessunshine.cz