Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Masox

5. 11. 2007 8:55
Osobně bych autorce doporučil ...

... po večerech přelousknout pravidla českého pravopisu :-D

0 0
možnosti
ZM

zhulená mánička

5. 11. 2007 8:44
to je nesmysl

rád bych viděl odkaz na ty vaše ověřené zdroje.....Jestliže přemýšlíte o tom, že byste založili rodinu, ale je vám více

jak 35 let a kouříte minimálně 5 let, vaše šance jsou téměř nulové, že

se vám to podaří.;-D;-D;-Dtohle je fakt perla...to myslíte vážně vy militantní nekuřačko?chápu že jste proti kouření a že vám kuřáci smrdí ale co nechápu je proč proti kouření bojujete lží když je tolik normálních argumentů?8-o:-)

0 0
možnosti
EB

Eva Bednářová

5. 11. 2007 19:43
Re: to je nesmysl

Ráda vám poskytnu svůj zdroj, je jím Radim Uzel přední český sexuolog a porodník, dále se tyto informace dočtete v lékařském zpravodaji, ale vzhledem, že tyto články nečtete, chápu vaše směšné rozhořčení. Možná by bylo dobré více číst, než mluvit.;-D

0 0
možnosti
PŠ(A

petr štursa (velmi arogantní)

5. 11. 2007 8:36
To mi pripomina

Prijde chlap do trafiky a chce cigarety. Prodavacka mu podá bylícek, na kterém je napsané: Varování ministerstva zdravotnictví: Kourení způsobuje impotenci. Chlap se podívá na prodavacku, na cigarety, znovu na prodavacku a rika: Prosim vas, ty s tou rakovinou, nemate?

0 0
možnosti

Jarda

5. 11. 2007 8:29
Můj dědeček byl silný kuřák až do smrti.

A měl 8 dětí. Poslední ve svých 45 letech.

To samozřejmě nic nemění na tom, že kuřáci smrdí.

S tím snižováním sexuální potence bych to ale neviděl tak horké. Tam může být poukaz na kouření jen způsobem, jak skrýt pokles libida. Mužům po 30. prostě klesá libido rychleji a sexuální výkonnost se snižuje bez ohledu na to, jestli kouří nebo ne.

Protože kuřáci smrdí, má kuřák menší výběr partnerek - líbat se se smraďochem je nepříjemné. To platí ale i pro ženy - kuřačka může hledat partnera leda mezi kuřáky, protože nekuřákovi se její polibky příčí (smrdí to).

0 0
možnosti
EB

Evie

5. 11. 2007 19:46
Re: Můj dědeček byl silný kuřák až do smrti.

Pokud jste si pozorně přečetl můj článek věděl byste, že jsem napsala, že v důsledku kouření dochází k oslabení cévních stěn, které mají za následek potenci. Pokud budete jinak zdravotně v pořádku, tak z vás ten impotent bude asi v 35 letech dost těžko. Doporučuji si článek přečíst ještě jednou.;-D

0 0
možnosti
O

hawk

5. 11. 2007 8:19
nie je nahodou

brad pitt silny fajciar nad 40? a tu rodinu si zalozil napriek takmer "nulovej sanci".  Netvrdim, ze fajcenie plodnost neznizuje, ale na nulu to asi nebude, a reakcia kazdeho organizmu je individualna. Navyse v takej juznej Europe fajci vacsina chlapov a tusim tam nevymieraju.

0 0
možnosti