Eurosong je jen fraška s propagací prostituce

Že se objevují ve videoklipech čím dál tím víc téměř nahé slečinky hladící se po celém těle, mladí hošové s extrémě zapudrovaným obličejíkem, hladící se pomalu i mezi nohama je pomalu standart, který je vidět snad na všech hudebních kanálech. Ale Eurosong navíc v podání ČT opravdu překvapil. I když ČT si poslední dobou může podat ruku s TV NOVA. Jedna horší než druhá.

wallpapers

Když sleduji ty natřásající se zpěváky, kde už člověk pomalu ani nepozná jestli se jedná o kluka či holku a přemalované slečinky a minioblečky, do kterých se soukají.

Eurosong měl být dle mé představy pořadem, kde se má reprezenzovat zpěv ne plastické operace, délka nohou, sukní, velikost poprsí, množství gelu ve vlasech, hloubka výstřihu a já nevím čeho všeho ještě.

Tereza Kerndlová se pěvecky zrovna nevytáhla, ale za to sukni měla opravdu krátkou. Tohle že má být reprezenace České republiky?

Spíše to vypadá, že se zpěvačky a zpěváci nakrucují na pódiu jako prostitutky na E55, kde také nejde o kvalitu umění, ale o tom, že někdo prostě dá. A zpěvaci dávají místo svého hlasu na odiv spíše tělo než ten hlas.

Za chvíli začíná X FAKTOR. Nepředpokládám však, že bychom se dočkali překvapení v podobě kultivované zábavy, nýbrž v propagaci fyzické krásy a to přece stačí. Nemusí to být k poslechu, stačí, že je to k dívání. Tedy alespoň tak to myslím dopadne.

Bohužel.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Eva Bednářová | pondělí 28.1.2008 18:58 | karma článku: 23,46 | přečteno: 2136x