Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nefin

3. 11. 2007 22:10
Snad bude autorka uspokojena

Kdybych použil opačného přirovnání: sekretářka se nedostala do postele a proto po několika letech před volbami začala vydírat.... Doufám že se dočkáme spravedlnosti bez ohledu na pohlaví. Snad bude mít spravedlnost poctivě zavázané oči, dá pár na holou sekretářce za pozdní nahlášení korupce a sexuálního obtěžování, Čunka pro výstrahu nechá věnovat daně na větší sociální dávky nemakačenkům.  

0 0
možnosti

Jarda

2. 11. 2007 10:47
Směšná představa.

Člověk, který má plný barák ženských (manželka, tchyně, 4 dcery) neuhání do postele takovou vychrtlinu nepříjemného chování, jako byla ta jeho sekretářka.

Spíš to vidím tak, že ona po jeho nástupu zjistila, že s ním nemůže tak snadno manipulovat jako s jeho předchůdcem - on je na ženskou řeč zvyklý a nenechá se tak snadno ukvokat, když jich má doma tolik.

A protože ztratila vliv, začala být nepříjemná a tak ztratila i zaměstnání. No a začala se mstít. To je normálka. To zhrzené singlovky v letech dělávají.

0 0
možnosti
X

XKarpiX

2. 11. 2007 7:46
Ehm ....

"Doufejme, že spravedlnost zvítězí a my se konečně dočkáme spravedlivého, ale hlavně pravdivého výsledku."  ... a co je spravedlivý a pravdivý výsledek? Potvrzení těch hospodských povídaček, co se zde autorka vyplodila bez jediného potvrzujícího argumentu? Copak autorka skutečně ví, jak se vše událo a kde je pravda? Skutečně opovážlivě silná tvrzení ...

0 0
možnosti
EB

Eva Bednářová

5. 11. 2007 20:08
Re: Ehm ....

Můj osobní názor na pana Čunka je věcí jednou a pravda a spravedlnost je věcí druhou. Nejsem zlatá muška, abych věděla co se událo, ale předpokládám, že věci se správně pojmenují a získá se pravda. Toť vše. !

0 0
možnosti
MB

ma.bre

2. 11. 2007 7:39
Myslím, že to bylo jinak!

Spíš si myslím, že pan Čunek, když se vyškrábal na horní příčku, už tu dámu do postele nechtěl. A jen pitomec se může prohazovat velkými penězi před zhrzenou ženskou, ať už ty peníze byly z úplatku nebo ne.

A hlavně chci připomenout, že u nás se při posuzování nároku na sociální dávky, bohužel, nezkoumá, jaký má žadatel majetek, ale jaké měl v rozhodujícím období příjmy. Obrazně řečeno: klidně si může jezdit pro podporu v mercedesu. A to nepovažuji za správné.

Takže je spíš třeba zjistit, jestli ty miliony, pokud byly jeho, řádně zdanil.

0 0
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1931x
mám svůj názor,ale ráda si ho nechám vymluvit, když mi dáte pádný argument,jinak jsem grafička,básnířka a poradce v oblasti přírodní medicíny.
www.naturessunshine.cz