Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DT

Je to trošky vytržené z kontextu. Hlavním kontextem vztahu Rusů k Čečencům bylo totiž chování právě mezi těmi "třicátými lety" a "po druhé světové válce", které autor s takovou lehkostí přeskočil. Tím se tenhle článek stává manipulací. Autor za to určitě nemůže, načetl si to nejspíš v knížkách, které se... tématu vyhnuly.

0 0
možnosti
LD

Přečtěte si tento zajímavý pohled na Kadyrova a Čečensko.  vineyardsaker.blogspot.cz/2014/05/the-chechens-and-ramzan-kadyrov-reply.html

0 0
možnosti

A to tam dnešní čečenský prezident opět zavádí právo šaríja, ale Rusové to mlčky tolerují, protože tam zároveň udržuje klid a Čečensko respektuje jakou součást federace. Dokonce tam Putin získává ve volbách i 101%... (čili tam vznikla jakási islamistická diktatura). Lidskoprávní organizace sice protestují, protože mnohé z toho, co tam prezident Kadyrov povoluje, je v rozporu s ruskou federální ústavou (a není to jenom mnohoženství), ale koho dnes v Rusku zajímají lidskoprávní organizace, že? Hlavně, že je klid.

1 0
možnosti
MR

ale proputinovci stale kecaji o tom jak Putin potira Islam, a ze jedine z Ruska prijde osvobozeni od islamizace. A pritom  v Rusku uz to neni jen v Cecne.

0 0
možnosti
  • Počet článků 12
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 983x
Student PedF UK, předseda studentského spolku, který je kriticky hrdý na svou Alma mater, a který opravdu chce učit.
Motto: i want to be a teacher and I'm proud of it.

Seznam rubrik