Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OU
LN

Bohužel nemáte pravdu. Diskutujícím chodcům v drtivé většině cyklisté na chodníku vadí, protože to zakazuje zákon. Na ten se dá přece docela dobře vymluvit. Takové švejkování.

0 0
možnosti
OU
LN

Neříká se na párku, ale na salámu.

0 0
možnosti
Foto

Na chodníku jezdím a budu jezdit s pokorou vůči chodcům díky moto teroristům, pokud někdo ublíží mně, ublížim i já jemu

1 2
možnosti
Foto

právo silnějšího prostě můžete využívat jenom vy, jak to tak sleduji. Na silnější auta pozor dávat nechcete, ale jako silnější na chodníku jste v pořádku. RvRv

2 0
možnosti
Foto

A co napsat článek jak jdou tři maminky na cyklostezce s kocarkama vedle sebe, aspoň jedna z těch tří by mohla mít rozum když už v tom kočárku má svého potomka, toto se nedá vymyslet, toto se musí opravdu zažít....

0 0
možnosti
PM

To je samozřejmě nečestné a nesportovní a o "yntelygency" takových mamin bych neměl vysoké mínění,oproti jejich nebetyčné ignoranci.Mnohé maminky v současnosti,bohužel,mají pocit,že by se kolem nich měl točit svět,což je ale neomlouvá.Přesto však-maminka z kočárkem Vám na cyklostezce úraz nezpůsobí,pokud ovšem nepojedete jako hovádko,kdežto cykloterorista na chodníku Vás,jako chodce,může zranit,klidně i zabít.Znovu opakuji-tímto neomlouvám ignoranty na cyklostezce.

4 0
možnosti
PS

P11e29t37r 71S69k71á85l31a

4. 9. 2014 12:39

Ani jedna strana nemá čisté svědomí. Mimochodem na náplavce mezi mosty Palackého a Železničním zkuste za pěkného počasí projet na kole po řádně značené cyklostezce a uvidíte, jak tolerantní a ohleduplní umí být chodci k cyklistům.

0 0
možnosti
OU
PM

Pan JXD (ta vyhulená hlava z Reflexu) jim říká cykloteroristé a já mu dávám za pravdu.Odmítám uhýbat ze své půlky chodníku cyklistům na místech,kde nemají co dělat.

4 0
možnosti
VK

Nejhorší je cyklista-idiot co jede v půli hlavní silnice a na okraji je přitom metrový odstavný pruh.  To mam sto chutí vytáhnout pádlo z okýnka a při předjíždění ho přetáhnout ;-D;-D

1 0
možnosti
JT

Znam horsi variantu. Bruslarka jezdidi cikcak po silnici se sluchatky na usich. Jednu takovou jsem potkal. Zpomalil jsem a opatrne ji predjizdel. Samozrejme, ze mi narazila z boku do auta. Mela sedreny nohy a pekne prskala.

2 0
možnosti
JT

Asi nezbyde nez chodit po chodnicich s hulkou. Chodci zvysi respekt, protoze ji muze zasunout do predniho kola agresivniho cyklisty  (nebojte se, chodci ani hulce pri tom nic nehrozi a cyklistu to spolehnive zastavi) a pote s ni leziciho cyklistu pretahnout po zadech.

9 0
možnosti
  • Počet článků 261
  • Celková karma 13,05
  • Průměrná čtenost 586x
Poslední dobou se snažím vrátit ke psaní, které mě provázelo na cestě náctiletým životem.Dává mi pocit síly a energie, kterou potřebuji při výchově svých tří synů.

Seznam rubrik