Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
I

Imho-tep

18. 1. 2009 16:24
Ano.

Naprostý souhlas.

0 0
možnosti
JW

Jiří Weiss

18. 1. 2009 14:08
Dobrý článek, karmuji.

Přidávám odkaz na petici za milost pro řidiče tramvaje:

http://www.petice.nazory.cz/petice/petice-detail.php?id=158

Za všechny podpisy, dosavadní i ty, co případně ještě přibydou, díky.

0 0
možnosti
K

krosita

17. 1. 2009 16:18
Slušný člověk

Pro mne je pan Petr Hroch slušný člověk, který měl smůlu, ale na rozdíl od mnoha takylidí se k problémům umí postavit čelem. Má moje sympatie  a není v mých očích zločinec, ač to možná mnozí pozůstalí vidí jinak.

0 0
možnosti
BH

gentlastwo

16. 1. 2009 10:11
Toto zjevné šlendriánství/nefungující vysílačka)

byste měl  rozepsat..

To je  v daném případě   lajdáctví na kvadrát, i od zaměstnavatele..

0 0
možnosti
YY

Yeback

16. 1. 2009 6:35
Glorifikovat faktického idiota Hrocha je zbytečné.

To mu v tramvaji nefungovala vysílačka, kterou jsou mimochodem všechny tramvaje vybaveny, že se nemohl dotázat, co je s protijedoucí tramvají? Jeho díl viny je nepopiratelný a de facto stejný jako u dopravního podniku, který rok od roku zdražuje jízdné a kálí z vysoka na bezpečnost cestujících. Rv

0 0
možnosti
PV

Marigold

16. 1. 2009 9:16
Re: Glorifikovat faktického idiota Hrocha je zbytečné.

Na rozdíl od všech ostatních on svou vinu nepopírá.

0 0
možnosti
PS

JeDicz

16. 1. 2009 3:06
Na co takovy clanek...

da se to napsat i kratce...Neni to zadny hrdina, zabil svoji vinou 3lidi. Ale je to aspon chlap, narozdil od jinych.

0 0
možnosti
PV

Marigold

16. 1. 2009 9:16
Re: Na co takovy clanek...

Souhlas.

0 0
možnosti
H

hlupák

15. 1. 2009 12:19
no, vyjádřím se jen

k tomu že lékař odoperoval jedinou zdravou ledvinu. ledvina je obvykle párový orgán, takže je to kostrbatý vyjádření v každým případě, nehledíc už vůbec k tomu že ten lékař odoperoval(odstranil) ledvinu méně nemocnou , ne zdravou. dál sem už nečet, přestalo mne zajímat dílo který začíná nepravdou.

0 0
možnosti
MK

marionetta

15. 1. 2009 18:24
Re: no, vyjádřím se jen

to je právě ten problém, ta druhá ledvina z párového orgánu byla ta, co měla být odňata - odoperována. Doktor se přehmátl a ufikl tu zdravou.Jedinou zdravou ze dvou možných.  Není to kostrbaté, je to lingvisticky i logicky správně;-D

0 0
možnosti
PV

Lumenn-verya

15. 1. 2009 11:02
čí to byla vina?

Četla jsem rozhovor s panem Hrochem - ten den vyhořela jedna tramvaj linky, se kterou se měj míjet na oné jednokolejce. Čekal na zastávce předepsanou dobu akdyž tramvaj nejela, řekl si, že to bude pravděpodobně ta vyhořelá, tudíž aby zbytečně nestál a lidi nehartusili, rozjel tramvaj. To byl jeho osudný omyl, protože protijedoucí tramvaj měla pouze pár minut spoždění a pak se srazili. To už víme všichni.

Otázka je samozřejmě čí je to vina? Kdyby pan Hroch ještě minutku dvě počkal, nic by se nestalo. Kdyby řidič protijedoucí tramvaje nenabral spoždění, nic by se nestalo. Kdyby DP ostravy pořádně dělal svou práci a dávno na rizikovém úseku udělal potřebná opatření, nic by se nestalo. Atd. atd. Nemá to cenu řešit, samozřejmě to odsedí člověk, který pro záchranu lidí ve svém voze udělal maximum, brzdil do poslední chvíle a jeho slova která řekl v rozhovoru nejsou slova zločince: "Brzdil jsem a doufal jsem, že tam umřu. Ale neumřel jsem a teď za svou chybu musím nést následky."

0 0
možnosti
BH

dropa

17. 1. 2009 11:02
Re: čí to byla vina?

Samé kdyby. Když mám nějakou pochybnost, nejedu do nepřehledné zatáčky nepřiměřenou rychlostí!:-(

Teď mne napadá, jakou rychlostí jela ta protijedoucí, když měla zpoždění? Asi spěchal, aby na něj nemusela čekat a dohnal někde penalizované zpoždění.:-/

Jinak karma článku.

0 0
možnosti
AK

Tonda Brno

15. 1. 2009 8:38
Bylo jen otázkou času

kdy se něco takového stane. A mohlo se to stát libovolnému řidiči na této trase. Hlavním viníkem je vedení příslušného DP.

0 0
možnosti
PP

Rafaelou

14. 1. 2009 18:00
na čí straně je pravda...

myslím,že tento článek si karmu nezaslouží.Stejně tak myslím,že se spousta lidí na tomto vebu naprosto mýlí.Když usedáte za volant čeho koliv nebo za pedály tranvaje musíte v prvé řadě respektovat předpis.Jinak hrajete Ruskou ruletu.Se životem svým a také se životy druhých.Když na místě těch mrtvých bude vaše dcera,matka syn a nebo jiný blízký člověk nejspíš nepochopíte,že on jen udělal banální chybu.Ano jednou tam bude zabezpečovací zařízení a stejně nic nezabrání aby jiný řidič místo bdělosti a pozornosti myslel na cokoliv jiného a chyba se jen zopakuje.Co pak?Opět budeme svádět vinu na dopravní podnik? Přijmout odpovědnost a postavit se k ní čelem je samozřejmost a měla by nám být vlastní,odsuď mě ty co to nedokáží ale nedělejme "hrdiny"s těch co chybují a k vůli kterým umírají lidé.Jednou by jsme to mohli být my.

0 0
možnosti
JM

honýsek

14. 1. 2009 18:10
Re: na čí straně je pravda...

nu, myslenku to ma, ale ta gramatika...!

0 0
možnosti