Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Taky si na dětských hřištích všímám, že se ženy málokdy oblékají jako ženy a je fajn si to uvědomit. S tím souhlasím, protože obléknout si kabát, punčocháče a sukni fakt nezabere víc času, než na sebe hodit tepláky a lyžařskou bundu. Ovšem nechápu, jak můžete z pouhých pohledů vyčíst "jaktože nenosí džíny, když má děti." To mi připadá spíš jako projekce. Já si všimnu, jestli se na mne někdo tváří příjemně, nebo otráveně, ale jestli to dělá proto, že se mu nelíbí moje oblečení, nebo se jen blbě vyspal, to si fakt netroufám soudit. Takže myšlenku chápu, ale ten konec fakt ne.

2 0
možnosti

Krapet nadsázky žádný blog nezabije ;-) Kdybyste ty pohledy viděla, taky by Vás ledascos napadlo. Kor když se na mě obvykle usmívají elegantně oblečené dámy :-)

0 0
možnosti

Vy jste prostě skvělá, úžasná, nejlepčejší ... další ze sebepochvalných blogů, ale už to začíná zavánět....

 Zvlášť když se mrknu na vaše foto se mi zrovna nezdá, že by si vás kdokoli prohlížel proto, že zrovna nemáte džíny.

0 0
možnosti

Pavle, já netvrdím, že jsem úžasná. Jen jsem se pochválila za odvahu, není to úplně snadné, když předchozí život strávíte v dojmu, že jste šedá myška :-)

0 0
možnosti

J83a74n 45L57i82s71a

26. 2. 2014 13:53

Ono je to trochu obráceně, lidi si vás nevšímají víc, protože se lépe oblékáte, oblékáte se líp, cítíte se lépe a působíte dobře na okolí. Fajn usměvavá žena zaujme daleko spolehlivěji, než to, co má právě na sobě (pokud není úplně nahá). A pak už se hledá, co pochválit, třeba tu kytku na baretu, ale ta není tím důvodem. Jen záminkou.

A diskutující bych rád poučil že outdorové oblečení není na ven, ale mimo město. A že dřív bunda byla bunda je jasné. On byl taky jeden jogurt, jedno auto atd. 

Jen s tou moudrostí se nepřechvalte, „jen” se lépe cítíte ;-)

2 0
možnosti

Já vím, že je to provázané. Hmm, a kdopak mě pochválí, když to neudělám já? ;-)

0 0
možnosti

K30a82r35e74l 17B36o86č89e66k

26. 2. 2014 13:19

Suprový článek, oceňuji každou ženskou, která je ženská. Trošku alergie na outdoorový, to slovo je stejně brutální jako věci pod ním prodávané. Dřív byla bunda bunda. Musí se zdůrazňovat, že je na venek a ne na doma? A módní peklo nečíst, vede ho ženská, která se neumí oblíct a nesnese kritiku aneb kovářova kobyla chodí bosa...Víc žen jako vás prosím. Oblíkat se žensky není drahý, to jsou jenom výmluvy. Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá výmluvy. Je fajn, když se ženy oblékají hezky a ne jako poslední služka nebo babochlap. Pane, vám se to kecá, ale já kojím, nač mám mít něco hezkýho? V dnešní době? A to samý u dětí, některý vypadají jako utečenci z rozvojových zemí nebo jako vzpomínka na komunistická léta 70. Proč by se lidi nemohli oblíkat líp?

0 0
možnosti

Milý článek. Taky jsem podobnou metamorfózou prošla, a na stará kolena zjišťuji, že je to fajn, v mém případě to má jedno výrazné ale - mně vadí, když si mě na ulici nebo v autobuse někdo prohlíží, a nejhorší je, když si svoje postřehy na téma hezká kabelka nenechá pro sebe.

A taky úplně nesouhlasím s tím, že oblíkat se hezky žensky není nákladné. Je, pokud se tedy nespokojíte s "kvalitou" od Číňanů nebo smrdutým sekáčem. Ale to je asi taky moje postižení - oblíknout se do něčeho, do čeho předtím prděli cizí lidi, fujtajbl. Dvakrát jsem vstoupila do sekáče ve snaze svůj odpor překonat a pořídít levně kvalitní kousek, a dvakrát jsem se hned za dveřmi málem pozvracela. To radši našetřím, a koupím kvalitní NOVÝ kabát za pět litrů.

A ještě jedna věc - vy se smějete paní v lyžařské bundě, džínách a keckách. To ještě jde, včera jsem potkala paní v lyžařské bundě, společenských červených kalhotách a kozačkách na podpatku s dlouhatánskou špičkou. To byl pohled!

0 0
možnosti

Mně to přijde jako ekologicko-ekonomický počin to oblečení ze sekáče. Kalhotky si tam fakt nekupuju ;-) Jaj tu dámu bych chtěla vidět :-)

0 0
možnosti
Foto

Příjemný článek.  Je fajn, když ženy nerezignují na svou ženskost. Svět je pak krásnější.  Karma.R^

0 0
možnosti

To já bych si, na rozdíl od vás, vzal místo "outdoorového" oblečení něco "na venek" ;-)

2 0
možnosti

Na venek..to je velmi široký pojem ;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 19
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1203x
Já jsem já. Nic míň a nic víc.

Seznam rubrik