Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Já to mám podobně, ne teda tu "lenost" jen mám jiné priority, třeba miminko, práci...nádobí nemá nožičky a když vydrželo do večera, vydrží do rána. A komu se to nelíbí...znáte to...asi mám tolerantní přátele, nikdo si ještě nestěžoval že jsem šmudla...

0 0
možnosti

No tak nějak, dětí tu pár běhá, taktéž nějaká zvěř by se našla a mám jen jedny nervy a jedny ruce ;-)

0 0
možnosti

Moje babička, jinak velmi vzdělaná a inteligentní dáma, trvala na naprostém uklizení bytu, před odjezdem na chatu nebo dovolenou. Muselo být všechno jako ze škatulky, včetně perfektně ustlaných postelí a naprosto bezchybné kuchyně - o hrnku od poslední kávy ve dřezu nebo na odkapávači se vůbec nedalo ani uvažovat... Zdůvodnění, proč musíme kmitat, s kufry v předsíni, bylo naprosto neprůstřelné - co by si pomyslel zloděj, nebo třeba hasiči, kdyby se dostali do bytu v době naší nepřítomnosti? 

Ono toho bylo více... Babičce už bylo skoro devadesát a i když se těšila relativně dobrému zdraví, tak ten věk se projevil a musela na nějaký zákrok nebo vyšetření do nemocnice. Zajistili jsme to a z důvodů časové tísně bylo domluveno, že jí v určitou hodinu vyzvedne sanitka a řidič jí doprovodí od bytu. No, ale babička si vymínila, že sanitka bude až za rohem a řidič bude v civilu, nikoliv v bílém plášti, jaké tenkrát nosili... Aby si zkrátka sousedi nemysleli, že je nemocná...

1 0
možnosti

Přístup co by tomu řekli lidi...brrrr..

0 0
možnosti

Podle toho nádobí nesuďte, ono se nejlíp umývá, když to je čerstvé. Já jsem trochu salámista na pořádek, kdežto moje stařičká matka je ten neúnavný úklízeč. Je to dáno i tím, že mám muže nepořádníka, žádnou dceru a šůrovat pořád dokola, když to hned někdo pošlape a rozbordelí, už mě přestalo dávno bavit. Ale myslím, že lenoch nejsem, máme obrovské zahrady, kus mladého lesa, ovce a včely, přičemž můj muž mě ke všemu "potřebuje". Taky ráda dělám patchwork, peču, vařím apod. ALE. Jakmile mají přijet synové s rodinami, zvláště snachy, tak honem uklízím, co se dá, aby mě nepomluvily a synům pak neotloukaly o hlavu, že jsou nepořádní (jako každý chlap - trochu) po mamince (ne po tatnkovi;-)). Takže generační problém to asi není,

1 0
možnosti

Tchýně neleští jen nádobí, ona leští všechno a přestane jen když vaří nebo věší prádlo ;-)

0 0
možnosti
Foto

Jak Vám rozumím ! Vysvětlím. Pracuji jako vedoucí kolektivu s poměrně složitou a nepředvídatelnou pracovní dobou- časté přesčasy , práce v noci , o víkendu.

Když byl víkend volný , spolupracovníci přišli v pondělí do práce utahaní , ale šťastní a ihned si vyměňovali informace o tom co vše :

natřeli, zasádrovali, vyzdili , vytapetovali, vymalovali, postříhali , zasadili, provzdušnili , vypleli , nařízkovali ,odvzdušnili , vykytovali , vysmirkovali , sklidili......

Zkraje očekávali podobný výčet ode mne , leč marně. Já rád počtu , u TV nebo u PC posedím , se psem na procházku či autovýlet se ženou zajdu či zajedu.

Barák mně zatím nespadl , semo tamo taky natírám etc etc

Pověst lenocha mně však do smrti zůstane . Ale kovozemědělec od úsvitu do noci ze mne nebude:-)!

1 0
možnosti

Jé, Vy jste pohodář jako můj milovaný tatínek :-)

0 0
možnosti
Foto

madam, pokud jste líná nádobí umýt hned po použití, tak si pořiďte myčku. Do ní se to hezky schová a zapne si až je plná.

4 1
možnosti
Foto

zapne se až když je plná

0 0
možnosti

Nic ve zlém, ale vy posuzujete všechny lidi kolem jen přes tu svou "lenost". Pak vám vychází, že ten, kdo má rád pořádek a je pracovitý, je automaticky nespokojený a znásilňuje se. ;-)

Věřte tomu, většinou to tak není! :-)

7 0
možnosti

A Vy jste nečetl pořádně...psala jsem, že základ bude v tom neznásilňovat se. Tím jsem myslela kráčet proti vlastní přirozenosti, ať je jakákoliv  ;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 19
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1203x
Já jsem já. Nic míň a nic víc.

Seznam rubrik