Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

Meduzka

31. 10. 2007 21:17
Hodně štěstí

Milá Andreo, vybrala jste si dobré téma. Bohužel, musíte počítat s tím, že Vás hodně lidí za toto téma "sejme". Proto Vám držím palečky, ať se jimi nenecháte znechutit. R^

0 0
možnosti

Andrea (autorka)

31. 10. 2007 16:10
Brnensky Bronx

PS. V tom Brnenskem Bronxu to neni tak strasne. Nezaradila bych toto misto mezi typicka ghetta. Nekolik mych "bilych" kamaradek tam bydlelo a nijak zvlast si nestezovaly.

0 0
možnosti

Andrea (autorka)

31. 10. 2007 15:57
To Andrea Jamborova

Dobry den Andreo, vitam Vas na mem blogu. To vite ze "my nejsme rasisti, jen mame svoje zkusenosti" je z Vaseho clanku. Vytahla jsem to schvalne, protoze je to tak typicke pro nasi spolecnost. A taky vim ze spolu v mnoha bodech nesouhlasime (kolektivni vina vam nepripada absurdni pouze proto ze neni aplikovana na Vas a Vase blizke). Ale na druhe strane vim, ze vy jste zena, ktera prijme me pozvani a podiva se na vec i z jineho uhlu. Zatimco Duchodce zustane v Chanove a Ajk v Brnenskem Bronxu.

0 0
možnosti

Andre Jamborová

31. 10. 2007 15:32
Nemohu nereagovat

(my nejsme rasisti, jen máme svoje zkušenosti) a karma strmě stoupá vzhůru. -Troufla bych si tvrdit, že toto je reakce na můj článek, který vyšel minulý týden.http://jamborova.blog.idnes.cz/c/14102/Nejsme-rasisti-jen-mame-sve-zkusenosti.html   Pokud bych chtěla, aby skutečně karma letěla vzůru, mohla jsem ještě v článku dopsat třeba to, jak mi cikáni zmlátili syna před očima, protože je bílý, nebo jak kvůli barvě pleti rozrazili hlavu mému manželovi. To by byl teprve karmový fičák. Ale to by taky ta diskuse pod článkem nebyla tak mírná s ohledem na danou tématiku. A i tak jsem nechávala mazat některé příspěvky, protože byly násilné a příliš vulgární. A já neuznávám násilná řešení. No ale berte mne s rezervou. Jsem přece ta, co háže všechny cikány do jednoho pytle.

0 0
možnosti

důchodce

31. 10. 2007 13:56
tak o čem

se chcete bavit, když "o nich" nic kromě hudby a tance nic nevíte? Zkuste si například zabalit kufr a na měsíc se ubytovat v Chanově. Jistě tam jako sestra najdete nějaké příbuzné. Poté nám zde napište své prožitky.!!

0 0
možnosti
AH

ajk

31. 10. 2007 13:01
o čem to je???

ono to chce ten brněnskej bronx navštívit a nejlíp tak  po půlnoci a  člověk je ihned  s jejich světem konfrontován i když se mu to moc nelíbí ....proč o tom vlastně píšete když o tom podle svých slov  nic nevíte???

0 0
možnosti
Z

Zuuzana

31. 10. 2007 12:54
Dobrýýý, už se těším...

Jenom mám obavy, že moc nepořídíte. Přesvědčené přesvědčovat nemusíte a ti druzí mají svoji pravdu(a zkušenosti)

0 0
možnosti