Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RS

rstein

3. 11. 2009 16:33
karma

R^R^R^!!pa

0 0
možnosti
JN

5alfa

3. 11. 2009 15:26
Aha...

Co Vám přijde zbabělé na tom, že když PREZIDENT vyjedná, resp. pověří vládu vyjednat, mezinárodní smlouvu, volení zástupci ji schválí ústavní většinou, ÚS na mezinárodní smlouvě neshledá závady a kolize s naším právem, tak se s tou smlouvou smířit?

Zkuste to, nepodléhejte fikci, že všichni jdou proti ČR a chtějí ji jen škodit. Neplácejte jako eRPéčko, že EU nám ve středu předepíše nosit kulicha a spoďáry na kalhotech, takovou hovadinu může vymyslet jen zákonodárce z komunistické "Sorbony" a nebo z kapitalistické "právní fakulty" v Plzni. :-/

Nepoužívejte (zbaběle :-P) všechny síly proti LS, nevyhrožujte evropským soudem, stejně podle výjimky našeho prezidenta jeho rozhodnutí nebude pro ČR závazné, pokud politici NEBUDOU chtít názor respektovat. Tak wo co gou?

0 0
možnosti
PK

Lanta2004

3. 11. 2009 13:03
Jestliže je někdo zbabělý,pak především odpůrci LS

Zkuste zpochybnit,že ratifikační proces LS v ČR proběhl či probíhá neústavním či nezákonným způsobem.Nemáte šanci.Vše je naprosto čisté a legitimní.

Odpůrci LS se však stále chovají tak,že nedokážou uznat svou porážku a přijmout LS jako fakt.Stále se snaží obstrukcemi a podrazy podpis smlouvy oddálit.

Největší perlou dnešního dne je pak stížnost některých odpůrců LS na podjatost ústavního soudu.To už hraničí nikoli s odporem k LS,ale s psychickou nemocí.Zkrátka odpůrci si myslí,že když nebude po jejich,tak je vše špatně a i vy jste toho zářným příkladem.

Já EU a LS velmi fandím.Budu mnohem raději,když o některých záležitostech rozhodne úředník v Bruselu než ten zkorumpovan zde v ČREUR^

0 0
možnosti
O

odbornice

3. 11. 2009 13:06
Re: Jestliže je někdo zbabělý,pak především odpůrci LS

R^ Lépe už to ani napsat nejde.

0 0
možnosti
B

Bucharovic

3. 11. 2009 13:02
Pane kolego blogere,

Už minule jste měl napsaný nadpis článku velikými písmeny. Patrně Vám to někdo vytkl, protože jste ho změnil. Dnes to zkoušíte znovu. Proč? Dělá Vám potíže přečíst si kodex blogera a dodržovat jednoduché pravidlo, které se v něm nadpisů a perexu týká? Pokud ano, nemáte na blogu iDnes co dělat. V.Kroupa

0 0
možnosti
KJ

Krysator

3. 11. 2009 16:53
Re: Pane kolego blogere,

Heh, a že jsem tak smělý - něco k tématu byste neměl? Na druhou stranu jsem rád, že nade vším pořád někdo bdí! S lidmi jako jste Vy se v nové EU neztratíme.  PS: Mne prohřešky tototo typu nechávají chladným

0 0
možnosti
JC

JirkaTA

3. 11. 2009 13:01
Nevážený odpůrce

 Nevážený odpůrce,

Tak vám po dnešku asi sklaplo, a až to podepíše, jsa donucen, i váš (můj ne !!!) velký Paša, který při volbě horem dolem prosil a sliboval, že nebude aktivisitický (už tenkrát jsem nevěřil ani nos mezi očima), tak vám sklapne docela. Víte, rok co rok, jezdíme s manželkou na dovolenou po západní Evropě, snad abychom si vynahradili ty roky, co jsme nemohli, a rok a rok se přesvědčuji, že do této společnosti máme patřit. Vy a váš velký Vůdce byste radši na východ, asi  s Paroubkem a Filipem, ale prosím beze mě.

0 0
možnosti
JK

Jiri Kram

3. 11. 2009 12:57
prosazovani nazoru silou

ano, euroskeptici nechteji Lisabon a kdo nerve s nimi je za eurohujera. Zamette si first of all pred vlastnim prahem! Kdo se chova fanaticky jsou odpurci Lisabonu, ne zbytek verejnosti. 

0 0
možnosti
  • Počet článků 29
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1904x
Spolumajitel obchodu se sportovním zbožím jedné světoznámé značky v Příbrami. Aktivní sportovec a občan vyjadřující se k věcem, které považuje za důležité.
Záliby: sport, cestování (nejlépe s přítelkyní po českých rozhlednách)
Motto : "Cesta je cíl"

Seznam rubrik