Proč jít k eurovolbám a koho nevolit

Když jsem se skoro před rokem rozhodl vstoupit do politiky v senátních volbách, mělo to  jeden zásadní důvod. Tento stát směruje někam, kam se mi vůbec nechce! Výsledek podzimních voleb a události následující mi dali plně za pravdu. Boje uvnitř ODS, která ztratila poslední zbytky soudnosti, tuto stranu stranu totálně zdiskreditovali. Spoléhat na to, že je občané půjdou volit ze strachu před Paroubkem, je to jediné co jí zbylo. Ovšem proti tomu, aby mi vládla KSČSSD, tak jako v kraji, budu bojovat ze všech svých sil.  

Nejsem natolik naivní, abych si myslel, že dvacet dva českých zástupců v europarlamentu něco zmůže, takže k eurovolbám i takto přistupuji. Jsem členem koalice SUVERENITA, abych podpořil Janu Bobošíkovou, protože jestli máme mít důstojného zástupce v Evropském parlamentu, tak ona je tou správnou volbou. Kultura a úroveň jejího projevu vysoko vyčnívá nad bezobsažnou a neevropskou kampaní ostatních kandidátů. Dnes večer máte výjimečnou šanci se o tom přesvědčit v Otázkách pana Moravce v České televizi.

Dalším důvodem proč podporuji koalici SUVERENITA je to, že jejím členem je STRANA ZDRAVÉHO ROZUMU, za kterou jsem jako nezávislý kandidoval do senátu. Každý hlas, který obdrží koalice SUVERENITA je i příspěvkem občanů této straně na to, aby mohla být rovnocenějším supeřem parlamentním stranám v parlamentních volbách, které nás čekají.

Bude dvacet let od tzv. Sametové revoluce a strany, které nám těch dvacet let vládly, měly dostatek šancí ukázat jak dokáží vládnout. Ovšem dokázaly nám, že to nedokážou. Proto již nyní je čas myslet na volby parlamentní a na to jak tyto parlamentní strany nahradit schopnějšími a hlavně důvěryhodnějšími subjekty a osobnostmi. Věřím, že v této zemi je určitě dost schopných lidí, kteří dokážou vést naši zemi lépe, aniž někoho diskriminují nebo zvýhodňují.

Proto přistupujte k těmto volbám jako k referendu o tom jestli jste spokojeni s dvaceti lety, které uběhly od Lisopadu 1989. Nevolte parlamentní strany ani strany, které mají ve svých řadách různé odpadlíky, přeběhlíky. Podpoříte tím volnou politickou soutěž, která je v tomto státě trvale potlačována.

 

Autor: Martin BartošMartin | úterý 2.6.2009 15:36 | karma článku: 12,80 | přečteno: 1475x
  • Další články autora

Martin BartošMartin

Soudce idiot

22.10.2010 v 14:46 | Karma: 36,02

Martin BartošMartin

Hazard s hazardem

17.8.2010 v 9:19 | Karma: 11,46

Martin BartošMartin

Volební zázrak!?

2.6.2010 v 9:21 | Karma: 11,71