Paroubek a blaho, tentokrát sportujícího lidu

Dvacetiletý buldozer se sexy mozkem spasí náš sport. Hokej bude podporovat, i když si ani nedokáže zavázat brusle. Bude podporovat výstavbu haly pro Martinu Sáblíkovou, i když si myslí, že je to krasobruslařka. Myslí si, že lid si to žádá. Je to pořád dokola. Paroubek a ČSSD pro lid udělají všechno. Teď si vybrali sport. To, že si to lid bude muset zaplatit sám, již neříká. Špidlovo "zdroje jsou" je možná již zapomenuto, tak proč to nezkusit znovu. Prý ty zdroje jsou v bankách a velkých firmách. Povinná podpora sportu, to tu ještě nebylo. To, že nám to ty firmy hezky napočítaji je jiná věc. Hlavně, že se bude mluvit o tom jak Paroubek a ČSSD podporují sport.

A teď vážně. Jsem toho názoru, že podpora zájmové činnosti dětí a mládeže se nám bohatě vyplatí. A nemám na mysli pouze sport. Neznám dítě, které by nemělo na něco talent. Jde o to tento talent rozpoznat, dále rozvíjet a vytvářet podmínky pro možnost jeho realizace. Pokud dáme dětem možnost realizace a uplatnění jejich nadání, bude s nimi mnohem méně problémů, jak co se týče konzumace drog, tak co se týče kriminality.

Dopustili jsme, aby společnost Sazka, místo financování sportu, financovala pomník jednomu megalomanovy a tak musíme hledat i jiné způsoby jak financování, nejen sportu, řešit. Ovšem přístup ČSSD je slepá ulice a k cíli určitě nevede. Pouze placení úroků z  dluhů, které z drtivé většiny nasekala právě vláda ČSSD, nás stojí ročně padesát nevybudovaných krytých hal pro rychlobruslení a tak můžu pouze požádat pana Šlégra, když už dělá toho garanta boje za podporu sportu, ať připomene socialistickým pohlavárům, že za tento tristní stav českého sportu mohou hlavně oni.

Možná by ČSSD mohla věnovat veškeré příjmy společnosti Cíl na podporu sportu, místo financování jejich strany. Alespoń by to bylo na něco užitečného.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Martin BartošMartin | pondělí 8.3.2010 12:58 | karma článku: 33,81 | přečteno: 1611x
  • Další články autora

Martin BartošMartin

Soudce idiot

22.10.2010 v 14:46 | Karma: 36,02

Martin BartošMartin

Hazard s hazardem

17.8.2010 v 9:19 | Karma: 11,46

Martin BartošMartin

Volební zázrak!?

2.6.2010 v 9:21 | Karma: 11,71