Komunistické zrůdy mlčte

Místo požadavku na potrestání prokurátora Vaše mají komunisté tu drzost žádat po České televizi,aby zastavila vysílání pořadu o procesech z padesátých let. Já naopak doporučuji všem, aby se na tyto pořady podívali. Při jejich sledování mi běhá mráz po zádech. Pro mě je ten, kdo jednoznačně tyto komunistické zločiny neodsuzuje, stejná zrůda jako ti, kteří tyto zločiny páchali.A to, že u nás může fungovat strana, která má v názvu komunistická, je absolutně neobhajitelné.

Ať se klidně přejmenují na stranu sjednocené levice nebo nějak podobně, ale mít stranu s tímto názvem v parlamentu dvacet let po tzv. Sametové revoluci je pohrdáním oběťmi protikomunistického odboje. Pokud se tato společnost s komunistickými zločiny nevyrovná, nemá šanci posunout se dál.

A vyrovnání se s komunismem určitě nedosáhneme tím, že budeme mít premiéra, ketrý byl členem této zločinecké organizace. Nebudu zkoumat co ho k členství v KSČ vedlo, ale z mého pohledu ho to jasně diskredituje. To v této zemi není člověk bez komunistické minulosti, který by mohl vykonávat funkci premiéra? Nebo jeho členství v KSČ je tou pravou kvalifikací? Je to ta správná osoba v čele vlády malé opoziční smlouvy, kterou nenapadne dělat problémy a komplikovat život stranám, které se na sestavování této vlády podílejí? Asi ano.

Jestliže je na tom tato republika tak špatně, že nemá dostatek kompetentních lidí bez komunistického cejchu, tak pánbůh s námi. A to nejsem volič lidovců.

 

Autor: Martin BartošMartin | čtvrtek 4.6.2009 15:14 | karma článku: 35,34 | přečteno: 1698x
  • Další články autora

Martin BartošMartin

Soudce idiot

22.10.2010 v 14:46 | Karma: 36,02

Martin BartošMartin

Hazard s hazardem

17.8.2010 v 9:19 | Karma: 11,46

Martin BartošMartin

Volební zázrak!?

2.6.2010 v 9:21 | Karma: 11,71