Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Rescueinfo

24. 7. 2008 8:29
Děkuji za reakci

Vzhledem k problémům s komentáři odpovídám mailem. Michal Bareš

0 0
možnosti

katkaBK

23. 7. 2008 18:59
Odpověď autorovi

Snažila jsem se Vám detailně odpovědět (proč kniha nemůže být zadarmo), ale můj příspěvek nebyl povolen, prý obsahuje reklamu. Ponděku absurdní, že - u neziskového projektu. BRAVO, CENZOŘI IDNES ;-)

Kateřina Bouda Kašparová, mluvčí projektu Ochrana obyvatel

0 0
možnosti

katkaBK

23. 7. 2008 19:01
Re: Odpověď autorovi

No vida, toto už prošlo, tak se to pokusím shrnout aspon takto: náklady na knihu rovněž nebyly zdarma (grafici, DTP atd atd), proto ani zdarma nemůže být rozdávána.

Pokud jde o prezentaci knihy - nyní nám např, ČT vysílá informační spoty, od srpna se články o knize objeví v řadě časopisů, budeme informovat v rádiích atd.

0 0
možnosti

katkaBK

23. 7. 2008 18:56
Odpověď autorovi

Vážený pane Bareši,

díky za Vaši pozornost naší knize - jsem mluvčí projektu Ochrana obyvatel a náhodně jsem objevila tento váš blog (sama jsem tady také bloggerkou ;-)).

K Vašemu mírnému podivení nad tím, že kniha není zdarma - asi netřeba příliš obšírně vysvětlovat, že ani tiskárna, ani kreslíř obrázků, ani DTP studio a všechny ostatní potřebné práce rozhodně zdarma nebyly. Grant na podobnou věc rovněž nebyl k dispozici. Myslím, že zvolená cena 96 Kč není nijak závratná, a knihu si tak může koupit opravdu každý.

Prezentace knihy běží v médiích - dosud byly hlavně spoty v ČT (vysílání po celé prázdiny), od srpna se o knize objeví postupně i řada redakčních článků v různých časopisech, máme domluvené různá rádia apod. Věřím tedy, že se informace k lidem dostanou.

0 0
možnosti
  • Počet článků 147
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1122x
Ředitel a zakladatel spolku Rescueinfo.

http://twitter.com/bares_michal