Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

petrph

19. 4. 2011 16:50
tohle mi jakomoc efektivní pátrání nepřipadá

Respektive to vůbec pátrání není. Jestli jsem to správně pochopil,tak se pošlou informační SMSky do okruhu několika set kilometrů,a ti přihlášení lidé co si je přečtou se podívají kolem sebe , obvykle ve městě na ulici kde právě jsou jestli se tam podobné dítě nepohybuje. Přičemž, ani nedostanou MMS s fotem, leda popis a věk. Šance že to dítě půjde právě kolem a nějak je zaujme  je minimální.

Ale vzpomínám, si jak to řeší Horská služba na horách. Ztratilo se dítě nebo nějaký nezkušený lyžař? Svolají  se okamžitě desítky chlapů z civilních zaměstnání, z horských chat a ti ho okamžitě vyrazí do okolních lesů hledat, třeba celou noc, metr po metru....

0 0
možnosti
MB

Rescueinfo

19. 4. 2011 17:00
Re: tohle mi jakomoc efektivní pátrání nepřipadá

Tak, jak systém funguje nyní, mi skutečně nepřipadá moc efektivní. Nemluvím o pátrání jako takovém, k tomu si nedovolím vyjadřovat, ale pouze o zapojení veřejnosti.

Ona i ta SMS s popisem by mohla dost pomoci, pokud by její součástí bylo i konkrétní místo zmizení. Takhle pouze přijde SMS přeposlaná z mailu, ale nepoznáte z ní vůbec nic.

Uvidíme, jak nakonec dopadne to hromadné rozesílání. Předpokládám, že by nebylo závislé na registraci, ale informace by šla na všechny mobily v okruhu např. kilometru.

0 0
možnosti
  • Počet článků 147
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1122x
Ředitel a zakladatel spolku Rescueinfo.

http://twitter.com/bares_michal