Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

Nedá se nesouhlasit. R^ Už čekám jen příspěvky ve stylu: ,,Proč to tedy děláte?'' a ,,Ještě nepracujete v Lidlu?'';-D

8 0
možnosti
DS

Naprostý souhlas a děkuji. Mám 3-letáka ve školce a paní učitelky mají můj neskonalý obdiv. Radši se neptám, kolik mají dětí ve třídě, ale myslím, že říkaly něco o 26. Mějte se krásně a vydržte, věřím, že "tam nahoře" někdo musí dostat rozum. Synek je ve víceméně věkově homogenní školce (3-leťáci za celý kalendářní rok), ale i tak je to vidět, neumím si představit, že by tam přibyly děti 2-leté (které, dle mého názoru, neoddiskutovatelně patří k mámě a v tom horším případě do jesliček). vYdržte .R^

5 0
možnosti
MS

Dvouleté děti jsou kravina z psychologického hlediska. V takovém věku a v takovém smíchaném kolektivu budou při každém stresu a vyhrocené situaci hledat maminku, která u nich nebude.

Inkluze je kravina proto, že postižené děti jsou spíš traumatizovány šikanou běžných dětí, než aby byly rozvíjeny. Nota bene u malých dětí, které ještě neumí rozlišovat, co je přes čáru.

Nejen hygiena, ale i zákoník práce nařizuje nějaké sluchové limity na pracovišti a splnit je a teprve pokud nemůžou být splněny, tak adekvátní ohodnocení.

Za článek karma.

7 0
možnosti

Máte stopro pravdu, ovšem je to těžký, protože kdyby se měl zvýšit stav učitelek a vychovatelek, tak by nám zase chyběly finanční či výživové poradkyně, makléřky nebo telefonní vnucovačky všeho možného atd.;-D

3 0
možnosti
PK

Neskutečně náročná a odpovědná práce, která není doceněna. R^R^R^

7 0
možnosti