Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PD

Není problém, pokud se pohybujete v bezpečných oblastech. Dvě skandinávské turistky, co je podřezali jak prase, příliš obezřetné nebyly. Nesmíte zapomínat, že ze severní Afriky se připojilo mnoho bojovníků IS. Ostatně v Mali se stále bojuje. Boj s islámským extremismem na severu Afriky rozhodně neskončil.

1 0
možnosti
BJ

Mali je od Maroka dost daleko a na Toubkal chodí spousty lidí. Ty turistky měly především strašnou a tragickou smůlu. Údajně si je vrazi vytipovali už v Marakeši a odtamtud je sledovali do hor.

0 0
možnosti
ŠŠ

Nic ve zlém, ale za pár dní v nějakém velkém městě/turistické oblasti se dovíte o místní kultuře asi tolik jako o České republice z návštěvy Václaváku a Karlova mostu. ;)

0 0
možnosti
Foto

K90a45r81e75l 16C52a73c26h

7. 2. 2020 13:13

Pocity z navštívených zemí Maghrebu a Blízkého východu jsem měl podobné jako Vy. Jen to neumím tak lehce a vtipně popsat. R^

2 0
možnosti
JR

Respektuji, že se snažíte psát "lidově", ale slovo "motlitba" lidové fakt není. Je jen blbé.;-)

Ale jinak to bylo vcelku zábavné, byť mi ten styl poněkud připomíná jinou zdejší blogerku, rovněž žijící s cizincem:-)

0 0
možnosti
TT

Přečetl jsem si to s chutí a Maroko se mně kromě toho jeví jako nejmíň islámský stát ze všech muslimstánů. Když jsem v Portugalsku, mívám cukání tam zaletět - ale vždycky zůstanu věren své zásadě, že do žádného muslimstánu nikdy v životě jako turista nevkročím. Čtení musí stačit! ;-)

5 0
možnosti
Foto

Pěkné počtení :-)

0 0
možnosti
VN

Maroko je v pohodě. To je poloevropská země. Můj známý procestoval s batohem na zádech značně konzervativní Írán. A jeho dojmy byly špičkové , podobné Vašim. Říkal, že tak špičkové lidi v žádné jiné zemi nepotkal. Ono v podstatě každý člověk na světě je stejný. Každý chce žít. Nikdo (až na pár fanatiků a pitomců , které lze najít úplně všude na světě) nechce umírat či zabíjet za něčí zájmy. Já jsem přesvědčený o tom , že mezinárodní terorismus je jenom uměle vytvořený .

7 0
možnosti
GK

Je otázka, jestli by ty dojmy byly špičkové, pokud by takto cestovala žena.:-)

11 0
možnosti
PN

Sikovna, vtipna, roztomila. Chudak Ital ;-DR^

1 0
možnosti
JH

J81a93k96u36b 76H75o54z87a

6. 2. 2020 12:15

Jsem vskutku zvědav na pokračování. I když určitou představu mám... :-)R^

0 0
možnosti