- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Máte můj degustační obdiv. Ještě však, než přihodím karmu, budu trošku vydírat: Ustála jste to všechno nebo byla za pomoci odvedena? Samozřejmě, že ve vašem případě jedině do nejbližšího baru... na svařáka.
Degustace proběhla během tří dnů, takže jsem vždy odešla relativně po vlastních. Ale měla jsem pak žíííízeň...na vodu
jo, a jako loni: mastné a uzené!
díky a nápodobně! dejžjepánbu
hezkej bedekr, záslužná činnost. všude jinde po Matičce lze napsat pouze: zde jsou lvi.
Líbí se mi titulek, další text jako pro člověka z Hané to nemá zvláštní význam..Mimochodem - i tady podobné příležitosti v Ol.
Nejsem z Prahy a holduju svařáku doma připravenému. Každopádně fajn ... Recenze:)
Copak, jen odřené klouby a jinak nic? Vyvěsíme prápor! Karma za obětavost.
Výhoda zimního času spočívá v tom, že člověk jdoucí z pitky po čtyřech mívá na rukou rukavice a minimalizuje tak vznik odřenin.
Tento článek mě stál 17 vypitých svařáků, jeden pečený oštěpok, jednu česnekovou lokši, jednu palačinku, dva koupený hrníčky a odřený klouby na ruce. Jo - a 1 135 Kč. Takže jestli mi nedáte karmu, fakt se naštvu! Škyt!
Máš jí tam, odečti si jeden svařák