Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DM

Díky, :D :D jste fakt statečná :)  Něco podobného jsem absolvovala s dcerou :) Citlivky by do něčeho takového  neměly jít :D (a přiznám se, že jsem to byla já,kdo se po shlédnutí šatů a kabinky chtěl ihned otočit na patě a zmizet.. ) Ale nakonec jsme to zvládly :)

0 0
možnosti
VB

Projela jsem celou Prahu a nic. Nakonec jsem uspěla až na Čerňáku. Ceny nic moc, ale originální modely, které nemají všude. http://www.svatbasnu.cz/kolekce/

Už je to skoro čtyři roky, snad tam už nepracuje ta paní, která mi zapomněla k šatům přibalit tkaničku do korzetu. Brali jsme se na Morave, uprostřed ničeho, naštěstí jsme hodinu před obřadem natrefili na jeden otevřený salon ve městě, který mi tkaničku prodal za 50 Kč. Málem jsem se ale vdávala v plavkách! ;-D

Přeju hodně štěstí s výběrem šatů. S výběrem partnera to snad už klaplo ;-)

1 0
možnosti
Foto

Praha 1- tam musejí být pálky. Já bych zkusila spíš za Prahou, určitě poloviční ceny za půjčení. Mám jeden tip,ale to už je za Prahou dost (50km).

0 0
možnosti
PP

Objednejte si je z Ameriky, je to kupodivu levnější, než si je u nás jen půjčit  ;-)

0 0
možnosti
Foto

Šaty musí padnout jak ulité- bez zkoušení bych to neriskovala. A tolik času, aby se šaty daly vrátít zpět a koupit nové, asi autorka nemá:-)

0 0
možnosti
Foto

Viděl jsem za jízdy nějaký salon v Praze 5, na Plzeňské ulici, za Andělem, Vypadalo to docela dobře... tedy ve výloze. :-)

0 0
možnosti
Foto

Já prošla v Brně asi 5 salónů a všude to bylo podobné.. děs a hrůza.. Ale spíš než špinavé, byly ty jejich modely spíš hnusné.. Jak šlehačkovej dort a dost nemoderní, o přístupu prodavaček radši nemluvím.. Nejlepší byl malinkatej salón, do kterého jsem šla na doporučení dam z internetových diskuzí. Paní maximálně profesionální a šaty úžasný! Držím pěsti, ať taky najdete ty pravé! :-)

0 0
možnosti
Foto

Sranda u výběru svatebních šatů? Budiž, ale nic neobvyklého.

Až se takhle budete bavit u výběru smutečních šatů, pak budete třída. R^

1 0
možnosti
  • Počet článků 10
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2493x
Je mi 30 let a kamarádi mi s oblibou říkají Bridget. Asi stačí napsat, že jsem blonďatá.

Seznam rubrik